Hopp til hovedinnhold

Tigerstaden-trønderprinsesse

Etter mange år med forskjellig stil, MGP og endel frem og tilbake, ser Carina Dahl ut til å ha funnet seg sjæl via «NLTO» alias «Not Like the Others». Samtidig som hun eier søndags-sofakveldene med Tigerstaden (med vidunderlige Linni Meister), så har singelen fått mye lekker radiorotasjon i høst.


– Det er en kjærlighetserklæring skrevet rett fra hjertet mitt. Når man vil overbevise noen om at man er «the one» og ikke som alle andre, sier 27-åringen til 730.

Er linjen «fit me better than my fuckin’ favorite sweater» en shoutout til Lana Del Rey? (Jamfør teksten på «Blue Jeans».) Liker du Lana?

– Så absolutt, jeg elsker Lana! Men det er jo et uttrykk mange har brukt lenge.

Kan du kanskje bli en slags ny Tone Damli?

– Det finnes mange artister i mange forskjellige sjangre. Jeg har utrolig respekt for Tone og synes hun er superflott! Man kan høre på oss begge at vi liker country på vokal-uttrykket. Det eneste jeg kan si er at jeg jobber ekstremt hardt for min musikk, mitt sound, skriver og komponerer egne låter med andre dyktige musikere.

Carinas nye video er regissert av Rolf-Ørjan Høgset, mens låten er laget av Elias Kapari, David Hedvall og Don Dahl (med Rykkinnfella og Mr. Phatcat Sigve Bull som videobabes):


Se også: FREDAGSFJAS: Carina Dahl (lol)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer