Hopp til hovedinnhold

Tidenes sløveste filmpromo?

(M-13 Pictures)

Dersom du kom deg gjennom første sesong av Parks and Recreation (ja det er verdt det!) og har innsett hvilken herlig karakter supermandige Ron Swanson er, har du sikkert lyst til å få med deg andre prosjekter av Nick Offerman.

Her er han altså, sammen med sin kone Megan Mullally (Will & Grace) og Alison Brie (Community), i tidenes sløveste promo for filmen Somebody Up There Likes Me.

Fortsetter under klippet.

Ikke bare navngir Offerman filmen med feil tittel, men hverken kona eller NBC-kollega Alison Brie skal være med. Det er vel liten tvil om at det hele er et iscenesatt markedsførings-stunt, et dristig et, der det er trygt å si at lite informasjon gis om selve filmen.

Vi vet at den tar for seg hele trettifem år av livet til Max (Keith Poulson) og Sal (Offerman), hvor det hoppes fem og fem år fremover i tid gjennom viktige begivenheter i livet deres, tilsynelatende uten at de eldes..?

Det praktisk talt oser indie av dette prosjektet, men glitrende anmeldelser og Offerman gjør at vi gleder oss. Nedenfor kan du se en trailer med noe mer substans.

Fortsetter under klippet.

Somebody Up There Likes Me hadde premiere på SXSW-festivalen allerede i år, men ventes ikke på amerikanske kinoer før i mars.
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer