Hopp til hovedinnhold

Tidenes mest stjernespekkede promo?

Seth Rogen, Elijah Wood og Danny McBride som Beasties (EMI)

Mens vi venter på Beastie Boys nye plate «Hot Sauce Committee Part 2», kan vi ikke annet enn å la oss imponere over adresseboken til de gamle rapperne.

I samband med den nye platen har Adam Horovitz, Mike D og Adam Yauch regissert en 30 minutter lang film, basert på den legendariske låta «Fight for Your Right» fra 1986. Hip-hop-veteranene ser ut til å ha fått med seg det som kan krype og gå av heite skuespillere.

I klippet under tar Seth Rogen, Danny McBride og Elijah Wood opp kampen som unge Beasties i en b-boy-battle mot den eldre versjonen av crewet, representert ved Will Ferrell, Jack Black og John C. Reilly.

Fortsetter under klippet.

Beastie Boys gjør selv en cameo som politimenn, men hold øynene festet på resten av statistene som utgjør en altfor lang liste til å nevne deres meritter. Vi nevner i fleng ytterligere 730-favoritter som Rainn Wilson, Rashida Jones, Will Arnett, Jason Schwartzmann, Ted Danson, Amy Poehler, Steve Buscemi, David Cross, Kirsten Dunst, Chloe Sevigny, Alicia Silverstone, Stanley Tucci, Adam Scott og Susan Sarandon.

I hva som kanskje er tidenes mest stjernespekkede promo, ser det altså ut som om det er en enorm velvilje på gang for å pushe Beastie Boys nye plate, etter at skiva gjentatte ganger har blitt utsatt grunnet Adam «MCA» Yauch sine problemer med lymfekreft.

La oss krysse fingrene for Yauchs helse og håpe på at både film og plate dukker opp til den planlagte datoen 3. mai.
Beastie Boys’ store katalog kan du høre her: WiMP

Nyeste saker fra 730.no

Les mer