Hopp til hovedinnhold
HEISANN X 2: TOM HARDY & CHARLIZE THERON (WARNER BROS.)

Tidenes beste trailer? Ny titt på Mad Max: Fury Road

HEISANN X 2: TOM HARDY & CHARLIZE THERON (WARNER BROS.)


Oppdatert 1. april:


Årets store actionfilm? Den nye traileren til
Mad Max: Fury Road har alt. Kommentarfeltet har allerede døpt den «tidenes beste trailer», «det vakreste jeg noengang har sett» og «hvis denne filmen var en kvinne, skulle jeg fridd til den». 

Enough said, se traileren selv, og les mer om filmen under: 


Vi har skrevet om
Mad Max 4 siden 2010 – og filmen har vært planlagt i 25 år. I sommer viste regissør George Miller og Warner Bros. endelig den første teaseren til Mad Max: Fury Road. Nå er hele traileren her. Og den er like tøff. For å si det mildt.

Det ser ut til å være hverken en reboot eller en oppfølger. Eller om du vil; en reboot med en ny story. Du kan iallefall fint se Tom Hardy som landeveiens kriger uten å ha sett Mel Gibsons versjon av karakteren. (Selv om de to første Mad Max-filmene er et must. Den tredje, med Tina Turner, er… Helt okay.)

MAD MAX 1979, 1981 & 1985 (WARNER BROS.)

Traileren røper lite/ikke noe av historien, men bortsett fra et par svette CG-shots, så ser Mad Max: Fury Road til å bli en røff, nådeløs og nasty affære. Filmens fotograf er John Seale, som vant Oscar for The English Patient, mens Junkie XL står for musikken.

Utenom den britiske hunken Tom, Nicholas Hoult (X-Men, Warm Bodies) og wrestler
Nathan Jones, så får vi også se flotte kvinner som afrikanske Charlize Theron som Imperator Furiosa, Lenny Kravitz’ datter Zoë Kravitz som Toast, Elvis Presleys barnebarn Riley Keough som Capable, Victoria’s Secret-modellen Rosie Huntington-Whiteley som splendid, mens de australske supermodellene Abbey Lee Kershaw og Courtney Eaton filmdebuterer som henholdsvis The Dag og Fragile. (Bra navn.)

Premiere i mai. GLED DEG:

Tom Hardy spilte i
James Gandolfinis siste film
The Drop med svenske Noomi Rapace, og i april er han klar i Snabba Cash-regissør Daniel Espinosas thriller Child 44, pussig nok også med Noomi.

 

Se også: Skjorteløs Tom Hardy: – Jeg føler meg ikke så mandig…

Les mer