Hopp til hovedinnhold
DANIEL STARTET Å RAPPE PÅ EKTE I ÅR (PRIVAT)

Tiden har kommet for Oslo-gutten Daniel Obede (16)

DANIEL STARTET Å RAPPE PÅ EKTE I ÅR (PRIVAT)


Hip-hop anno 2018 bør være en allsidig fryd for alle som følger med. Det bobler av nye artister i alle undersjangere av rap – også i Norge. En av de sultne tenåringene som fortjener å bli hørt er 16 år gamle Daniel Obede Saugstad fra Oslo. Nærmere bestemt Linderud og Etterstad.


Sjekk ut «freestylen» til den nye artisten nedenfor, klokt nok akkompagnert av levende bilder. 


Når vi sier ny artist, mener vi kliss ny.– Jeg startet med rap i midten av 2017, men det var aldri noe seriøst, bare tull med gutta. Jeg vil si at det ble mer seriøst i starten av 2018, forteller Daniel til 730.


Rapperen har flere norske artister som han ser opp til, blant andre
Arif, Hkeem, Karpe og Jonas Benyoub.


Hvordan beskriver han sin egen stil?– Jeg vil si at soundet mitt er lyrisk. Jeg liker at du får en tanke eller følelse av å høre det jeg skriver. Jeg føler at jeg har mye Stormzy i meg, og jeg føler at jeg kan være energisk, samtidig som jeg har tekster som er gjennomtenkte. Jeg elsker å skrive bra, slik at folk tenker, og i blant kan jeg også vise følsomme sider.


Daniel Obede er usignert, men han har ingen hast.– Å bli signert er egentlig ikke noe jeg tenker så mye på, men om det kommer et tilbud som jeg føler passer meg, ser jeg selvfølgelig positivt på det.

Tiden den har kommet: Sjekk ut 16-åringens snutt (og se opp for hans første singel snart):

Snutten er i regi av Abdi Junior alias Abdikadir M. Abdullahi.
 

PS: Sjekk ut debuten til Unge Beirut – låt for låt

Nyeste saker fra 730.no

Les mer