Hopp til hovedinnhold

Throwback-video: Britney Spears med Snoop Dogg

WOW (JIVE/SONY)

I 2004 fikk Britney Spears en fiks idé om å forsøke seg som en R&B-ish artist, og laget singelen «Outrageous» med R. Kelly som låtskriver.
Den daværende 22 år gamle Mississippi-jenta fikk servert gullkorn som «my sex drive / outrageous… sexy as I wanna be / got these fellas chasin’ me… B girl ain’t lost the beat / jumped over drama and I landed on my feet… I’m about to give ya the la la la la la la la»…  og som om dette ikke var hot nok så gatekreddet blondinen seg til med Snoop Dogg i en Dave Meyers-regissert musikkvideo.

Snutten ble først lagt på hylla, men dukket opp kort tid senere. Uten at det hjalp. Singelen ble en av Britneys minst populære (79. plass på Billboard Hot 100), og selv produsentene av Halle Berry-kalkunen Catwoman – som først ville ha låten med i filmen – snudde på hælen.

Britney kan dog trøste seg med at internettet er for alltid, slik at vi 10 år senere kan nyte synet av popstjernen som brunstig streetwear-ikon på en basketbane i New York med Los Angeles-rapperen… som Britney kom veldig godt overens med:

 
Mer Britney: Hvis verdens største stjerner var vanlige mennesker… (sjokkerende bildeserie)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer