Hopp til hovedinnhold

This Is the End: Seth Rogen, James Franco & Jonah Hill sier adjø til verdenen

OPPDATERT: Ovenfor er den nyeste, korte traileren. Mer om det lettbeinte, absurde jordens undergang-eventyret nedenfor.

Sammen med sin moromakker Evan Goldberg ble råflotte Superbad (2007) en enorm opptur for manusforfatteren og skuespilleren Seth Rogen.

Samt en megaboost for de vordende Hollywood-sjarmørene Jonah Hill og Michael Cera.

I den kommende apokalypse-komedien This Is the End samles godgjengen med noen attåt igjen, og markerer også Rogen og Goldbergs regidebut.

(Duoen har tidligere kun skrevet manus til filmene de har medvirket i, jamfør nevnte Superbad, samt Pineapple Express, med flere.)
Se den splitter nye red band-traileren for (den trolig supermorsomme?) kjendisspekkede komedien her: 
 
(Fortsetter under.)

Bonus: Pineapple Express 2-traileren var selvfølgelig (dessverre?) en aprilsnarr… og snikreklame for This Is the End:

Den joviale 30-åringen Seth medvirker også som seg selv i filmen, sammen med skrullete James Franco, Jay Baruchel, Danny McBride (Eastbound & Down), Jonah Hill, Rihanna, Aziz Ansari, Craig Robinson og Emma Watson, pluss en lang, lang rekke med ditto kjente og kjære fjes.


Meta-moro: I videoen under (alias første smakesnutt) får du se Franco og Rogen spille inn en trailer for en komedie de har laget sammen, like før Los Angeles blir rammet av en enorm naturkatastrofe (#2012, hå, hå) og alle gutta samles ufrivillig under det som tilsynelatende er enden på verdensvisa, og får satt vennskapene sine på prøve.

Skuespillerlista er lengre enn Maya-kalenderen, og ordet på gatene er at This is the End byr på mye gøy fra noen av Hollywoods hotteste. Kjendisfesten har amerikansk premiere 4. juni, mens norsk kinostart pussig nok ikke er 27. september.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer