Blinding Lights: The Weeknd teamer opp med finsk flinkis for videoen som kom i kveld

21. jan 2020 kl. 20:01

Abel som Joker? Neida, men han serverer en skrullete snutt (XO/Republic/Universal)

Hitmaskin!

«Blinding Lights» med The Weeknd har i Norge vært i toppen av Spotify siden november.

I skrivende stund er låten fortsatt den mest spilte i vårt lange kongerike.

For noen minutter siden slapp Abel Makkonen Tesfaye videoen, som følger opp Las Vegas-eventyret fra snutten til «Heartless».

Kanadieren er her på en vill tur gjennom downtown Los Angeles.

Det ender ikke råbra, men likevel med god stemning?

Se videoen til «Blinding Lights» som The Weeknd slapp i kveld:

Abel debuterer som skuespiller i kritikerroste Uncut Gems med Adam Sandler. Etter å ha sett videoen til «Blinding Lights» ser det ut som stjernen kunne gjort god figur i oppfølgeren til Joker?

De levende bildene er i regi av finske Anton Tammi. Fotografen fra Helsinki har gjort en rekke reklamefilmer og musikkvideoer, for blant andre Lykke Li, JIL og nylig «Graveyard» med Halsey.

Svenske Max Martin – som gjorde The Weeknd verdensberømt – har produsert poplåten, som delvis kunne tilhørt a-ha på 80-tallet, er større i Skandinavia enn i USA. Den har nådd 11. plass på Billboard Hot 100.

29-åringen fra Toronto har tatt seg god tid til å følge opp albumet Starboy fra 2016, men han slapp EP-en My Dear Melancholy, i fjor. (Ja, med komma på slutten av tittelen.) Den nye platen bør komme straks.

🇳🇴 Norsk The Weeknd-throwback:

Før Kristine Frøseth ble Norges største kvinnelige stjerne i Hollywood, stjal hun showet i musikkvideoen til The Weeknd som tenåring: Se her!