Hopp til hovedinnhold
Se Abel knuse hus med glødende kors.

The Weeknd dreper seg selv?

A photo posted by The Weeknd (@theweeknd) onThe Weeknd og Daft Punks «Starboy» har kun vært ute i en drøy uke, men likevel rukket å bli en superhit. I skrivende stund ligger den på andreplass hos den norske topplisten til Spotify, og tredjeplass hos den globale.

Abel (må ikke forveksles med Morten) vet å smi mens jernet er varmt, og følger i kveld opp med musikkvideo-slipp. Skal vi tro snutten (og den nye sveisen og det nye Instagram-navnet) er det forresten duket for en ny era. Beauty Behind The Madness-tiden er med andre ord forbi.

Mini-filmen starter med at den kanadiske 26-åringen bryter seg inn i et hus, som trolig er hans eget. Så får vi se en skikkelse, som er mytisk lik The Weeknd anno 2015, bundet fast. Vedkommende blir så kvelt av The Weeknd anno 2016 med hjelp av en plastpose.

Her er det altså mye som skjer.

Videre smasher R&B-hulken hunken alt han kommer over, som for det meste er planketter, diplomer, troféer og andre greier med navnet hans på. Før han helt til slutt kjører avsted med en panter i passasjersetet.

Prøver han å fortelle oss noe? Hmmmmmmm.


Se den Grant Singer-regisserte videoen til «Starboy»:

Se også: Etter suksessen med Kygo teamer Maty Noyes opp med ny nordmann

Les mer