Advertisement

The Weeknd briljerte i Bergen

5. jul 2017 kl. 00:00

 


I går spilte The Weeknd opp til dans på Koengen, for hele Bergen. Usikker på nøyaktig hvor mange som var tilstede, men kapasiteten er på nærmere 20k. Og det var (i sterk kontrast til Bergenfest) strålende sol og faktisk litt varmt.

Dårlig Vane, Cezinando og Bryson Tiller stod for oppvarming. Sistnevnte stilte opp i turist-antrekk; en tilsynelatende hjemmekokt t-skjorte som det stod «NORWAY» på. Amerikaneren sa også at det er mange byer han sier er kule, men at han elsker Bergen på ekte. Til og med mer enn Oslo. Unødvendig å nevne, men det falt selvsagt i god jord på vestkysten.


I går var det mer enn en stjernegutt tilstede. Hele Norges svar på The Weeknd, alias Pærra-Grunde, var i Bergen med Starboy-jakken sin:

Vi observerte også Kygo og Manger Myles da de lusket seg backstage for å hilse på kjæresten til Selena.

De gav Abel en forgylt palme for god innsats:

Kyrre i Bergen med Abel, som fikk medlemsmedaljong fra Kyrres eksklusive #PalmTreeCrew 🌴✨Gratulerer!

Et innlegg delt av 730.no (@730no)The Weeknds romskip var selvsagt på plass og ble senket ned fra taket. Før den ble heiset opp igjen, da lille Abel kom på scenen. Lurer for øvrig på hvor mye det koster å frakte den svære greien.

Den kanadiske gullklumpen var virkelig i storform. Til stor glede for alle åpnet han med «Starboy». Det er vel en av de mange fordelene med å helt sjukt mange hits – da kan man gjøre folkemengden lykkelig fra første stund.

 

27-åringen holdt øyekontakt med flere fans, og luringen både pekte og sang direkte til noen heldige sjeler. Han gjorde ikke som Bryson, da. Det siste amerikaneren sa før han gikk av scenen var «bring this girl backstage please».

Det er bittelitt annerledes å stå helt ved scenen, enn å ha sitteplass langt bak. Man får en helt annen opplevelse og vi kunne se ham svette, smile og være en søtnos og det var helt OK. Er det lov å si at han er helt utrolig vakker? For han er skikkelig vakker.

 

Kygo-kompisen spratt rundt på scenen og oste selvtillit. Har blitt nevnt mange ganger, men han har på ekte blitt en skikkelig stødig vokalist. Og det tror vi han vet selv, for han gjorde Mariah Carey-greier mellom sangene.

#TheWeeknd briljerte i Bergen i kveld ⭐️ Se mer hos vår Snap (navn: www730no)

Et innlegg delt av 730.no (@730no)


Før siste låt («The Hills») prøvde folkemengden seg på en kollektiv allsang ala «Seven Nation Army». Tror ikke det var noe særlig, for eksen til Bella Hadid tok styring og laget andre lyder som han ville at folk skulle gaule istedenfor.

Det å ule The White Stripes-låten begynner forresten å bli synonymt med å klappe etter en flylanding. Kan vi finne på noe nytt, tusen takk.

Minus: Han gjorde festival-settet sitt og spilte derfor bare i 75 minutter. De kunne med fordel ha kuttet Bryson litt tidligere og servert mer Abel.


Terningkast: 28

Se flere bilder fra den koselige kvelden via fotograf Solfrid Skaret:

Cez 4 Prez

Brillefin i Bergen

Bryson Tiller liker Bergen bedre enn Oslo

Se også: The Weeknd deler hemmeligheter?