Hopp til hovedinnhold
Nå får vi en slags hjemmeversjon av The Office (NBC)
Nå får vi en slags hjemmeversjon av The Office (NBC)

The Office-reboot skal være på vei

Dagen vi alle har ventet på/grudd oss til er endelig her.

Det skal mest sannsynlig gis nytt liv til den ikoniske TV-serien The Office.

Rebooten får med seg O.G. regissør og manusforfatter Greg Daniels.

Les nedenfor: Steve Carell forteller hvorfor han ikke tror en The Office-reboot vil fungere.

Nå får vi en slags hjemmeversjon av The Office (NBC)
O.G. The Office (NBC)

Puck News‘ Matthew Belloni – som nylig spådde at Scooter Braun ville bli utstøtt av sine klienter JB, Demi Lovato og Ariana Grande – skriver at Greg Daniels ønsker å fornye The Office.


Se også: Derfor dropper de Scooter Braun


«Greg Daniels er klar for en reebot av The Office. Haugevis av høyprofilerte filmmanus vil komme inn. Bransjen vil snu seg tilbake til det normale», skriver Matt.

Det var komiker/ celebrity-roast-master Ricky Gervais som først hadde idéen om mockumentaren The Office i 2001. Ikke bare produserte og regisserte Ricky manuset, han spilte også den britiske versjonen av Michael Scott (David Brent) i den britiske versjonen av The Office.

Fire år senere tok Greg Daniels og Steve Carell med seg konseptet til USA hvor TV-serien raskt ble til en favoritt. Og resten er historie.


Les også: Ellie fra The Office trender på nettet


Fans av det ikoniske TV-programmet ser i midlertid ut til å hate idéen av en reboot.

Med god grunn? Hollywood har en vond vane for å ødelegge folkekjære franchiser ved å skvise ut så mye flus som overhodet mulig. Noe vi så konsekvensene av med rebooten til Charmed, Full House og Gossip Girl.

Sjekk ut noen av reaksjonene nedenfor.

https://twitter.com/lordsteele_/status/1706314584326336746

I 2018 sa Steve Carrel til Esquire at en The Office-reboot neppe vil fungere.

– Utenom at jeg rett og slett ikke tror at det er en god idé [å lage en The Office-reboot], kan det bli umulig å lage det showet i dag og få folk til å akseptere det på samme måte som det var akseptert for 10 år siden, sier Steve i intervjuet.

– Klimaet er annerledes. Jeg mener, hele idéen med karakteren Michael Scott… Mye er basert på upassende oppførsel. Han er åpenbart ikke en ideell sjef. Mye av som blir skildret i showet er jo fullstendig galt. Og det er jo poenget, ikke sant?

– Men jeg vet bare ikke hvordan det vil bli godtatt nå. I dag er det veldig høy bevissthet om hva som er krenkende, som selvfølgelig er bra. Men samtidig, hvis man tar en slik karakter som det der for bokstavelig, så vil det egentlig ikke fungere.


I går ble det kunngjort at Writers Guild of America (WGA) har kommet til en tentativ enighet med studioer og streamingtjenester om deres vilkår i streiken i Hollywood.

«WGA har nådd en foreløpig avtale med AMPTP. Dette ble muliggjort av den vedvarende solidariteten til WGA-medlemmer og ekstraordinær støtte fra våre fagforeningssøsken som ble med oss ​​på streiken i over 146 dager», skrives det i en uttalelse delt med medlemmer i fagforeningen.


Se også: Når har AHS 12 premiere i Norge?


Det har gått fire måneder siden streiken begynte, og en rekke serier og filmer har satt produksjon/promotering på vent som følge av dette.

zendaya challengers Tashi Donaldson triangle red ban trailer Mike Faist josh oconnor red band trailer 2
Zendaya, Josh O’Connor og Mike Faist med trekant og tennis i Challengers (MGM)

Blant annet Dune 2, Percy Jackson and the Olympians, Challengers med Zendaya, oppfølgeren til The Gladiator og mange flere.

Det er tvilsom at alle filmer som hadde planlagt premiere i 2024 får grønt lys – det er fremdeles snakk om en avtale som partene kan vike fra. Så skal det også nevnes at skuespillerne fortsatt streiker ettersom forhandlingene med studioene ikke har løst seg ennå.


Les også: Kontroversiell kinosuksess á la Michael Bay får premiere i Haugesund

Les mer