Hopp til hovedinnhold
Nå får vi en slags hjemmeversjon av The Office (NBC)
Nå får vi en slags hjemmeversjon av The Office (NBC)

The Office-produsentene lager serie om hjemmekontor

God timing?

De fleste kontorer på kloden er stengt og millioner av mennesker venner seg til å jobbe hjemmefra – trolig i lang tid fremover.

Samtidig annonseres en ny mockumentary-sitcom om akkurat dette.

TV-serien, hvis navn og premieredato ennå ikke er annonsert, lages passende nok av Paul Lieberstein og Ben Silverman; produsentene av amerikanske The Office. Verdens beste kontorkomedieserie noensinne.

– Mange av oss hopper daglig på Zoom–møter, for jobb og annet. Dette har nå blitt vanlig og vi navigerer oss selv gjennom måter å holde seg tilknyttet og produktive på jobben og i våre hjemmeliv, sier Ben Silverman i pressemeldingen ifølge Deadline.

– Med den briljante Paul Liberstein i spissen, får vi en serie som ikke bare byr på humor og trøst i denne vanskelige tiden, men som også bli være en innovativ arbeidsplasskomedie i mange år fremover.

The Office-produsentene Paul Lieberstein og Ben Silverman (Rodin Eckenroth/Getty, Jemal Countess/Getty)

The Office-produsentene Paul Lieberstein og Ben Silverman (Rodin Eckenroth/Getty, Jemal Countess/Getty)

Paul Lieberstein og Ben Silverman var co-produsenter av The Office sammen med blant andre Ricky Gervais og Stephen Merchant.

Utenom å være produsent hadde Paul Lieberstein rollen som Michael Scotts nemesis Toby Flenderson, samt at han var showrunner (seriens sjefsprodusent) for sesong 5 til og med 8.

Serieskaper Greg Daniels var ansvarlig for de fire første sesongene og den siste. Han er nå aktuell med humor-sci-fi-serien Upload, om det digitale livet etter døden.

Sjefen i den kommende hjemmekontorserien ønsker at de ansatte skal være koblet på nettet ansikt til ansikt gjennom mesteparten av arbeidsdagen.

Forvent deg mange skjermer underveis, kanskje litt som Unfriended, Searching og Blockers – som fungerer bra.

Samt mange kleine øyeblikk.

Denne virkelige scenen fra et nettmøte bør gjenskapes:

https://www.instagram.com/p/B-C-5XRn9oe/

The Office-humor i 2020-koronavirus-drakt:

https://www.instagram.com/p/B-F76TenPw6/

https://www.instagram.com/p/B93ytrAHhSq

Se også:

Tiger King: John Finlay ser ikke sånn ut nå lenger 😍

Les mer