Hopp til hovedinnhold
The Kardashians episode 4 recap Kendall Jenner
Kendall Jenner lager drama i episode 4 av The Kardashians (Hulu/Disney+)

The Kardashians S1E4 recap: We’re Celebrating Sex

Ny uke, ny recap av The Kardashians!

Hvis du skulle være ny her: Les gjerne vårt sammendrag av episode 1, 2 og 3 først.

Let’s go!

Fjerde episode av The Kardashians starter der tredje episode sluttet.

Familien er på vei til stranden hvor Travis Barker skal fri til sin kjære Kourtney Kardashian.

Vi ser (igjen) at Kylie og Kendall potensielt kan møte paret på vei til frieriet og dermed ødelegge hele overraskelsen. THE DRAMAAAAAAA!

Kris som fortsatt sitter i bil med Kim og Corey ber jentene kjøre saktere sånn at de ikke møter Kravis på veien. Kylie og Kendall sier de skal stoppe for å kjøpe iskrem, og slik er krisen avverget.

Kris er på telefon med familievennen Simon Huck som de skal møte i Santa Barbara. Hun forteller at grunnen til at Travis ville fri i dag er fordi denne datoen er første gangen de lå sammen for 1 år siden. Alle i bilen ler og Corey sier « We’re celebrating their sex», Kris sier «WE’RE CELEBRATING SEX!!» Og nå vet vi hvorfor dagens episode heter det den heter.

Litt TMI spør du meg, men kjærlighet er søt, så det er greit. 

The Kardashians-spoiler: Hun sier ja (Hulu/Disney+)

Kim spør mor om barna til Kourtney kommer til å være tilstedet for frieriet.

Dette viser seg å være et semi-ubehagelig spørsmål for damene. Kris sier de ikke fikk det til, og at Kourtney hadde nevnt til Travis at Penelope heller ikke var helt i form. Personlig så synes det er kjemperart at barna til Kourtney ikke er der. Rart at Kris ikke fikk det til, spør du meg. 

De er fremme på hotellet i Santa Barbara og sitter ute med Simon og forloveden Phil. Kim sier hun er så lykkelig for Kourtney fordi hun har ventet så lenge på en sånn type kjærlighet, og hun fortjener det.

«Jeg vet at dette ikke burde være fokuset i dag, men Scott kommer til å klikke når han finner ut om forlovelsen», sier Kim.

«Ja, Scott har vært på alle feiringer og familie-eventer i mange år. Kourt har aldri hatt en seriøs kjæreste som har kommet i veien for det, men med en ektemann så endrer den dynamikken seg» sier Simon og alle er enig. 

«Scott vet at de prøver å få barn og det er seriøst, det betyr at de er tilknyttet til hverandre for alltid. Ekteskap er ikke så seriøst, det kommer og går. Jeg tror fortsatt på kjærlighet og har ett til bryllup i meg. Alle gode ting er fire» sier Kim og alle ler.

Jeg vet at Pete 100 % tror at Kim tenker på han når hun sier at hun vil gifte seg på nytt. Men vi vet vel alle at Kim aldri kommer til å gifte seg med Pete? Jeg tror at når de slår opp så kommer det til å bli stygt…

Kim <3 Pete (Instagram/kimkardashian)

Khloé og Tristan ankommer hotellet sammen.

Khloé sier at Tristan ikke ville gå glipp av frieriet, og avslører samtidig at hun og Tristan er sammen igjen! Så bruker hun mange minutter på å bable og å prøve å overbevise oss seere og seg selv om at Tristan har gjort masse for å vinne henne tilbake… Han går i terapi, og de går i terapi sammen. Se ser vi en søt scene av Tristan og Khloé som leker med True. It’s giving relationship goals! Men vi vet jo hvordan det gikk – og at Tristan egentlig ikke hadde forandret seg i det hele tatt 🙂 Selv Khloé er enig i at hun bommet. Igjen.

Tristan forteller de andre at han kom i går og overrasket Khloé og True. Men han har basketballtrening i morgen tidlig, så blir en kort tur.

Kris sier at han er nestemann ut. Tristan mumler noe tilbake, et kleint øyeblikk de burde klippet bort spør du meg. Tristan vet at han ikke trenger å fri til Khloé, hun vil alltid være ride or die.

Kylie og Kendall kommer udramatisk valsende inn, hvem hadde trodde det. Trodde nesten de skulle komme løpende inn, med tanke på dramatikken tidligere. 

The Kardashians recap episode 4 Khloé Kardashian Tristan Thompson
Khloé gir Tristan en ny sjanse i The Kardashians (Hulu/Disney+)

Barna til Travis kommer og Kim spør om de noen gang har hatt så kule tanter.

Hun lurer også på hvem av dem som er den kuleste. En småstresset Alabama, datteren til Travis, fikser på vippene sine og ler.

Kim spør hele gjengen om barna til Kourtney skulle vært her.

Khloé sier nei, fordi de er unge. Kris sier da måtte de også involvert Scott og løyet til ham. «Vi tok det riktige valget», sier Kris.

Jeg føler Kim spør om det med barna 150 ganger fordi hun VET at barna burde vært der. Hennes barn hadde 100 % vært der, og hun har barn på samme alder som søsteren. 

Kim, North, Kourtney og Penelope (Instagram/kimkardashian)

ENDELIG SÅ FRIR TRAVIS TIL KOURTNEY OG DET ER VAKKERT.

Vi ser frieriet og får bilder, men hører ingenting av det de sier. Det synes jeg er bra, noen ting skal de få lov til å ha for seg selv.

Kourtney tror de bare skal spise middag etterpå, men når hun kommer inn på hotellet står alle der og skriker enten «Overraskelse!» eller «Gratulerer!».  

Alle klemmer hverandre og gråter. Kourtney viser jentene ringen, som er nydelig, og forteller at hun ble overrasket på ekte. Hun trodde de bare skulle se på film på stranda. «Jeg var nevøs på ekte», sier Travis og kysser Kourt.

Kris og Kourtney har et søtt øyeblikk. «Jeg er så glad på dine vegne, mitt førstefødte barn. Det gjør hjertet mitt veldig fullt å se deg så lykkelig, han elsker deg samme mye», sier mor.

Gjengen spiser middag og Travis forteller at første gangen faren hans møtte Kourtney hjemme hos han, så vekket han Travis midt på natten for å fortelle hvor mye Kourtney minnet ham om moren til Travis. «Hun døde da jeg var 13 år», forklarer Trav. Så ringer han faren via FaceTime og forteller at de er forlovet. Han blir selvfølgelig glad for å høre det.

Kourtney lurer på hvordan hun skal fortelle barna nyheten. Hun må fortelle det før de får vite det via nettet.

Så ser hun at P aka Penelope har ringt henne et par ganger.

Tnååå <3 (Hulu/Disney+)

Kourtney går inn på et annet rom og ringer Penelope for å fortelle om forlovelsen.

Kim kommer etter og sier at Kourtney har fått en ring av Travis.

Penelope begynner å gråte, stakkars jente. Begge spør P om hvorfor hun er lei seg. P ber mamma legge på. En trist Kourtney sier at hun synes synd på Penelope. Kourtney sier at P tok nyheten hardt, det er en stor forandring for henne. «Hun er nok redd for å miste meg», sier Kourtney.

Så ringer hun sønnen Reign som tar nyheten litt bedre. Hun forteller at de forlovet seg, og Reign spør hva det betyr lol. Kourt forteller at det betyr at han fridde og ga henne en ring. «Not exciting» sier han og Kourtney ler. 

«Jeg skulle ønske barna mine var her» forteller en trist Kourtney.

«Det hadde gjort at de følte seg mer inkludert i avgjørelsen og som en del av overraskelsen». Khloé kommer inn i rommet og Kourt forteller henne at Penelope ikke tok nyheten så bra, men at Reign gjorde det. Hun prøvde også å ringe Mason, men han tok ikke telefonen.

«Jeg vet at mamma tok denne avgjørelsen, men det var ikke et av hennes beste valg» sier Kourtney ærlig.

Khloé sier at reaksjonen til P er forståelig. «Jeg tror ikke de tror de mister deg, men at de tror at de mister faren sin. At du erstatter faren deres, når man er barn så tror man at man må velge. Sånn som deg og Bruce», sier søsteren.

Kourtney forteller at da faren [Robert Kardashian] godtok Bruce så føltes det ut som om hun kunne være venn med Bruce uten å ha dårlig samvittighet for det. «Jeg tror det er viktig at Scott godtar forholdet vårt sånn at barna kan føles bra med det», sier Kourtney.

Alle var der, men ikke barna til Kourtney (Hulu/Disney+)

Så blander frekkasen Kendall seg inn i saken.

«Jeg har ikke snakket med deg om dette Kourtney, men føler du sympati for Scott, og sympati for posisjonen han er i?», spør Kendall.

«Jeg gjør det», sier Kourt.

«For en person som kommer utenfra så virker det ikke sånn».

Wow Kendall er frekk! Kourtney har nettopp forlovet seg, og så skal hun liksom bry seg om eksen. Denne episoden av The Kardashians burde hete «What about Scott».

Kourtney sier at hun tar hensyn til Scott og hans følelser. «Jeg kommuniser med han om barna og passer på at han har det bra. Men utover det så forlovet jeg meg i dag og jeg har lyst til å være lykkelig å leve i nuet. Jeg synes ikke dette øyeblikket handler om Scott», svarer hun Kendall.

Kim hopper inn og sier at Scott har hatt 5-6 år til å komme seg over dette.

«Er det ikke sykt at vi snakker om dette egentlig?», spør Kim. «Kan vi snakke om dette i morgen og la dem nyte dagen sin i dag? hvorfor snakker vi om dette egentlig!?».  

Middagen fortsetter og Landon (sønnen til Travis) holder en tale til paret.

«Jeg har aldri sett pappa så lykkelig før. Jeg vet at dette kommer til å vare lenge, og være en fantastisk del av livet vårt», sier Landon. «Awww» sier alle, mens de klapper og heier. «Kveldens beste tale!», sier Khloé.

Kendall er tilbake i The Kardashians etter en covid-pause (Hulu/Disney+)

Tilbake i Calabasas er Kim og Khloé på rusletur.

Khloé snakker om forholdet til Tristan og om hvor bra de har det 🙂

Kim nevner at Kanye er sint på henne, og at de ikke har snakket sammen siden Saturday Night Live.

Under åpningsmonologen beskrev Kim ham som «rapper», og det gjorde ham så sint at han forlot den direktesendte TV-innspillingen.

Khloé drar innom Scott for å sjekke hvordan han og nevøene hennes Mason og Reign har det. Scott sier at nå som det virkelig er slutt med Kourtney så kan de endelig hooke lol.

Khloé forsikrer Scott om at det ikke kommer til å skje fordi fortsatt er som bror og søster. 

Scott forteller Khloé at han har det bra, men at han lowkey trodde at Kourtney og Travis allerede var gift sånn som Kourt snakker.

Så han ble ikke overrasket over forlovelsen, men forteller at hvis det hadde skjedd på et annet tidspunkt i livet hans, så hadde livet vært over for ham. «Takk Gud for at det ikke skjedde da. Det gjør meg glad å vite at hun er lykkelig og at noen andre tar vare på henne. Fordi jeg vil alltid elske henne», sier Scott.

«Jeg har alltid følt at det er min skyld at familien gikk i oppløsning og har følt at jeg må ta vare på henne selv om vi ikke er sammen», fortsetter han. «Jeg har alltid hatt skyldfølelse for det og det har vært mye å takle».

Kim og Khloé preiker om mannfolk mens de går tur (Hulu/Disney+)

Så bestemmer Scott seg for å være messy.

Han sier at han ikke klarte å være sammen med henne, men hyller Travis fordi Kourtney ikke er den letteste å leve med.

Khloé sier til kameraet at Scott bare er messy nå. Hvis hun ikke var den letteste å leve med, hvorfor ville han da være sammen med henne i så mange år?

Så kommer Mason og Reign inn og hilser på tante KoKo.

Etter at barna har gått sier Scott at de var lei seg over å ikke være med på forlovelsen.

De skjønte ikke hvorfor de så TikToks av at Travis sine barn var der, mens de ikke var der.

«Forhåpentligvis så blir de invitert til bryllupet», sier Scott. «De blir invitert», sier en småirritert Khloé. «Er jeg invitert til bryllupet??» spør Scott tilbake. Khloé sier hun ikke vet, det er opp til Travis og Kourtney.

«Da jeg spurte henne om bryllupet så sa hun at ingen av oss var invitert, at hun skulle gjøre det alene», sier Khloé og smiler.

Etter å ha sett denne episoden av The Kardashians så er det bra at Vegas-bryllupet hun hadde med Travis her om dagen var ugyldig, eller så hadde barna hennes nok blitt knust. 

Kourtney Kardashian Travis Barker Elvis wedding Las Vegas The Kardashians season 2 norge a
(Instagram/kourtneykardash)

Khloé forteller Scott at Kourtney var lei seg for at barna ikke var der.

Scott svarer at hvis han hadde forlovet seg 50 minutter unna, så hadde han bedt noen sette seg i bilen og hente barna.

Her er jeg helt enig med Scott, de burde gjort mer sånn at barna hennes kunne vært med. 

Khloé sier at hun skjønner at Scott har sterke følelser angående situasjonen, men at han velger å bli petty om noen ting.

«Travis og Kourt må kose seg og leve sitt beste liv, men jeg vil ikke bli presset ut av familiesammenkomster som inkluderer barna og andre ting som vi vanligvis gjør. Jeg vil ikke miste dynamikken med alle dere», sier Scott.

Khloé forsikrer Scott om at han ikke kommer til å miste dem. «Vi må bare finne en løsning som gjøre alle komfortable», sier hun. Så sier de at de elsker hverandre <3

Scott nekter å gi slipp på Kardashian/Jenner-familien (Hulu/Disney+)

Etter besøket ringer Khloé til Kourtney.

Hun sier det gikk bra, men nå er det viktig at hun og Scott har god kommunikasjon for barna sin skyld.

Kourtney forteller at hun og Travis snakket med Penelope sammen, og Travis fortalte at han virkelig ville ha henne der, men at det dessverre ikke ble sånn.

Kourtney orker egentlig ikke å snakke med Scott om disse tingene. Hun sier at hun og Travis ikke vet når de skal gifte seg, eller om de skal flytte sammen, de har ikke lagt en plan ennå.

Travis og Kourt tar turnebussen hans til San Diego for å hente ut egg, ettersom de prøver å få barn. Vi ser at Kourtney forbedrer seg til operasjonen.

«Jeg elsker å være en mamma, og å kunne få oppleve det sammen med Travis hadde vært fantastisk», sier Kourtney.

Travis skal også gi klinikken en spermprøve som Kourtney skal hjelpe han med. Jeg ønsker paret lykke til, og håper de virkelig får barnet de drømmer om.

Forelsket af <3 (Hulu/Disney+)

Dette har vært virkelig vært den beste The Kardashians-episoden så langt!

Og dette er jaggu Kourtney sin sesong.

I neste episode av The Kardashians ser vi at Kim skal lese til eksamen, og hun prøver å finne ut av hvem hun er stilmessig uten Kanye.

Kris skal feire bursdagen sin, og Kourtney, Travis og Scott skal være i samme rom under middagen til Kris! Det er første gangen de alle henger siden forlovelsen, blir det dramatisk!? Jeg tviler, fordi Travis virker som en veldig rolig fyr. Men vi får vente å se. 

Apropos The Kardashians: Ray J forteller sin side av sextape-saken

Nyeste saker fra 730.no

Les mer