Hopp til hovedinnhold
The Kardashians season 1 episode 3 recap Kanye West Kris Jenner
Det er ikke alltid dårlig stemning mellom Kanye West og Kardashian/Jenner-dynastiet (Hulu/Disney+)

The Kardashians S1E3 recap: Live From New York

Følger du fortsatt med på The Kardashians?

Hvis ikke: Slapp av, det gjør vi!

Vi oppsummerer den nye realityserien til Hulu/Disney+ hver uke. Bare hyggelig <3

Okay, kjør recap!

Episode 3 heter «Live from New York», så da er det kanskje ikke så overraskende at denne episoden av The Kardashians starter i New York.

Kris og Khloé sitter fortsatt i bilen. Kris forteller datteren at hun har snakket med Lorne Michaels, skaper og produsent av Saturday Night Live, som fortalte Kris at det hadde vært morsomt hvis de to hadde blitt med på en SNL-sketsj.

Khloé sier hun visste at da hun takket ja til å bli med til NYC for å støtte Kim, så ville hun på en eller annen måte bli dratt inn i showet. «Denne dagen har vært helt syk», sier Khloé. «Satte meg i en bil i New York og finner ut av Travis skal fri til Kourtney, og nå har vi plutselig blitt kastet inn i det direktesendte showet», fortsetter hun.

Nå er det bare én dag og fire timer igjen til Kim skal gjøre SNL! Hun har generalprøve i dag, og Kris og Khloé har endelige ankommet studio for å støtte henne.

Khloé blir sminket backstage og øver på de tre linjene hun skal si under sketsjen sammen med sin frisør Andrew Fitzsimons. Khloé føler at hun nailer de tre linjene, og sier «And the daytime Emmy goes to…» En ansatt sier «Khloé Kardashian». Ååååå, Khloé drømmer 🥺🥺

I et annet backstage-rom blir Kris sminket av Mario Dedivanovic.

Kris forteller Kim at Travis nevnte for henne at hun hjalp ham med noe. Kim smiler lurt, og Kris sier hun kan ikke tro at hun klarte å holde det hemmelig. Så forteller en følsom Kris at Travis kom og spurte om hånden til Kourt <3 Han gikk også på graven til pappa Robert Kardashian og ba om lov.

Kim ber mor om å slutte å snakke fordi hun kommer til å gråte hun også. Men hun vil ikke ødelegge den fine sminken Mario har lagt på henne. Det var et søt og nydelig øyeblikk!

«Jeg kan ikke tro dette er første gangen Kourtney skal gifte seg», sier Kris. Kim synes det er sykt at hun ikke har vært gift før. «Jeg har giftet meg nok for hele familien», sier kim og alle ler 🥴

Kourtney Kardashian Travis Barker Elvis wedding Las Vegas The Kardashians season 2 norge a
(Instagram)

Senere på kvelden…

Kris, Khloé, Corey, Scott og andre ride or die aka familievenner spiser middag.

Kris begynner å mimre om sitt tidligere liv i New York.

Hun forteller gjengen at da hun var flyvertinne for over 40 år siden, så bodde hun et par måneder i NY. Da leide hun en leilighet sammen med tre andre flyvertinner.

Det var enkle kår, en liten leilighet med null skap, og de sov på enkeltsenger. Leiligheten lå like ved konserthuset Carnegie Hall, som Kris vil at familien skal sjekke ut dagen etter.

En irritert Khloé sier at moren aldri lever i nuet, og må gjøre det mer. «Du klager alltid over at du går glipp av ting og øyeblikk, og det er fordi du ikke lever i nuet», sier Koko. Denne sekvensen har 100 % sentimental verdi for Kris, men for meg som seer, så gir det meg ingenting. INGENTING! 🥴

Mor/datter-duo og bestevenner (Hulu)

Under middagen sier Khloé til Scott at han ser bra ut.

Kris co-signer.

Scott nevner at han snakket med Kourtney, som ikke vil at han skal være med på en SNL-sketsj likevel. Damene er overrasket.

Scott forteller at skiten han skulle være med på er sånn her; Han sier til Kourtney; «Grunnen til at jeg dater unge jenter er fordi jeg prøver å legge dem sammen sånn at de blir på din alder». Kris bare 🥴 av vitsen, det samme tenkte jeg også.

Scott fortsetter… «Hvis vi var gift så kunne jeg gjort narr av henne på TV, men nå som vi ikke er sammen, så er det tacky. Jeg og Kourtney har snakket om det og vi tok avgjørelsen om å droppe det». Khloé er enig.

Khloé holder en tale for Kim under middagen, men Kim er ikke der, så hun taler til en stol. 

Scott Disick klamrer seg fast i Kardashian/Jenner-familien (Hulu)

Det er 11 timer igjen til Saturday Night Live.

Kris og Khloé er på hotellet. De har et par timer dødtid, og Kris prøver å overtale Khloé til å bli med på en gåtur til den gamle leiligheten hennes. Khloé sier at hun gir faen, hun vil ikke gå.

Kris får en telefon av familievennen Shelli Azoff, som ber dem om å komme til rommet til Kim. De går ned gangen til rommet til Kim og blir møtt av Kanye West og Kims bffs inne på rommet.

Kris og Khloe blir overrasket over å se Kanye. Eks-svigermor småprater med Ye.

En rørt Kim kommer inn i rommet og forteller at Kanye fløy helt fra NY til LA og tilbake til NY for å fikse noe for henne. Kim gråter mens hun forteller alle at Kanye har kjøpt datamaskinen og harddisken som inneholder «den nye sextapen». Kanye skal ha fått den av Ray J.

kim kardashians Live From New York s1e3 stream kanye west full sextape ray j
Kim Kardashian gråter av glede fordi eksen Kanye West er så snill (Hulu/Disney+)

Alle er sjokkerte og gråter.

Kris sier at Kim har hatt lyst på denne tapen lenge. Det er trist at ekteskapet deres ikke funket, dette var utrolig fint gjort av Kanye.

Kim sier hun tror Kanye gjorde dette for henne og barna, fordi de vil skjerme dem fra så mye som mulig.

 Twitter synes denne scenen var messy, og viser at Kim har vært slem og lekt med følelsene til Kanye.

De gråter og gir Kim en stor gruppeklem.

Kris takker Kanye og sier at dette må ha kostet han mye. Ye sier han ikke betalt noe, og da blir Kris imponert.

Kim forteller at hun har sett på tapen og at det bare er klipp av henne og Ray J som var ute og spiste på en nattklubb. Det var ikke noe seksuelt eller noe rart. «Nå kan jeg endelig slappe av og gjøre meg klar for SNL», sier Kimberly.

Se også: Ray J sier at Kim Kardashian lyver om tapen?

(Hulu)

Khloé holder en bønn.

Så klarer Kris å overtale henne om å ta en gåtur til den gamle leiligheten hennes. Corey blir med.

De blir overfalt av fans og paparazzi-fotografer.

Khloé synes det er ubehagelig, og får angst av alle menneskene.

Kris forteller at hun har alltid hatt lyst til å ha en Sex and the City-aktig scene hvor hun går i New Yorks gater. Så da får vi se Kris i en Sex and the City-aktig scene, lol.

Khloé er stresset av alle menneskene, og når de plutselig møter glam-teamet hennes på gata benytter hun muligheten til å bli med dem tilbake på hotellet. 

Corey og Kris har kommet til den gamle leiligheten, og Kris forteller at hun møtte O.J. Simpson og Robert Kardashian for aller første gang på flyplassen i New York.

Da jobbet hun som flyvertinne. O.J. og Rob hadde nettopp vært i Montréal og sett Bruce Caitlyn Jenner vinne gullmedalje, fordi O.J. hadde vært kommentator under OL i 76.

WOOOOW 👀 For et liv Kris har levd, jeg vil se filmen om livet hennes!

Kim Kardashian Robert Kardashian
Kim og pappa Robert Kardashian (Instagram)

Kim er fortsatt backstage hos SNL.

Hun er stresset over at noen av vitsene i monologen hennes er frekke. Spesielt en om Corey; «En ting jeg er veldig stolt over er at ingen kan kalle meg en gold digger. Jeg vet ikke hvordan man blir det, så får vel spørre min mors kjæreste Corey».

Kim forteller at Sacha Baron Cohen sa til henne at det er bedre å spørre om tilgivelse enn tillatelse. Hun ber produsentene hente Corey. Kim forteller Corey vitsen, og han sier at det er null stress. «Bare si det, det der sårer meg ikke». Kim er lettet, og klar for SNL.

Yaaaayy! Nå er det endelig SNL.

Vi får se litt av monologen til Kim. Folk ler av vitsene hennes, og vi får se litt klipp av noen sketsjer.

Vi får et lite sekund med Pete Davidson, men det er skuffende lite. Hva skjer!? Vil han virkelig ikke være med i The Kardashians?

Kim Kardashian og Pete Davidson (NBC)
Kim Kardashian og Pete Davidson (NBC)

Kim er ferdig og alle kjendisvennene kommer backstage for å gi henne ros.

De sier hun var flink, og sååååååååååååå morsom. Kim er storfornøyd med opptredenen, og det skjønner jeg, dette er noe å være stolt av!

Så er det tid for etterfest, hvor alle kjendisene joiner. Kim snakker med Chris Rock og Gayle King på festen. Chris forteller Kim at hun var MORSOM, og veldig dyktig. Gayle co-signer dette, det må være sykt å høre dette av mennesker man respekterer! «Jeg synes Chris Rock er en av de morsomste menneskene i verden», sier Kim. Der er vi ganske enige! Denne scenen er det mest genuint lykkelige jeg føler jeg har sett Kim på mange år. 

Hun setter seg i sofaen og prater med Amy Schumer som sier at Kim drepte det, og at det er bra hun ikke hørt på alle rådene hennes. I episode 2 av The Kardashians sa nemlig Amy at Kim ikke burde nevne sextapen i monologen, men det var bra at hun endte opp med å gjøre det.

Jeg synes heller at serien kunne fokusert litt hardere på samtalen Kim hadde med søsteren Kendall sin eks Blake Griffin under festen. Jeg skjønner ikke hvordan vi så langt i episoden har sett mer av eksen til Kendall, enn Kendall 🤷🏾‍♀️

Chris Rock Kim Kardashian The Kardashians
Kim Kardashian er superstolt over at Chris Rock likte monologen hennes (Hulu)

Vi er tilbake i LA og Khloé er gjest hos The Ellen DeGeneres Show.

Jeg som trodde Ellen var kansellert siden hun angivelig er en slem mobber… Men nei da, de er inne i aller siste sesong.

Etter showet ser vi Khloé og Kris henge sammen som vanlig, we love a good mother and daughter duo! Det er noe jeg lurer på… Angivelig så henger Rob og Khloé sammen hver dag. Gjemmer han seg når de filmer serien, eller går han seg bare en tur?

Travis ringer duoen og forteller at de kanskje må endre litt på frieriet fordi Kourtney kanskje skal ta ut egg da, siden de prøver å få barn. De må kanskje endre dato og sted, noe som får damene til å stresse.

Fordi jeg har sett fremtiden og ikke vil at du som seer skal stresse eller kjede deg, så kan jeg avsløre at det ender opp med at Kourtney skal ta ut egg på tirsdag. Så han kan fortsatt fri til henne på årsdagen deres. 

Kourtney Kardashian og Travis Barker prøver å få barn sammen (Hulu)

Den store dagen er her, og gjett hvem som dukker opp på skjermen for alle første gang denne episoden!

KENDALL OG KYLIEEEEEE.

Jeg skrek nesten, de er virkelig et friskt pust.

Kylie og Kendall tar følge til Santa Barbara hvor frieriet skal skje. Kylie kjører dem i sin lekre Rolls-Royce. Kim tar følge med Kris og Corey til forlovelsen. 

Kylie og Kendall er sultne og drar innom In-N-Out Burger for å spise.

Er dette skjult reklame, eller dør de så mye for In-N-Out-burgere!?

Kris ringer jentene for å finne ut hvordan de ligger an, siden Travis og Kourtney kommer frem om 33 minutter. Kendall sier de er fremme om 34 minutter!? Tenk hvis de møtes på motorveien. Kim sier de burde planlagt det bedre og ikke kjørt bilene sine.

Så dramatisk, jeg håper burgeren var verdt det.

Kendall og Kylie snakker om hvor mye de alltid har likt Travis. Ken liker det faktumet at de var venner i mange år først, det viser at de har et solid grunnlag. Kylie er enig, og liker også at Travis inkluderte familien i frieriet.

Kendall sier de er en god match siden Travis er chill, mens Kourtney liker å stresse. Jentene snakker også om Scott Disick, om han vet at de skal forlove seg? Kendall lurer på hvordan Scott vil takle dette, hun håper han er stabil nok til å takle det. 

Kendall Kylie Jenner The Kardashians Hulu
Kendall og Kylie Jenner er endelig med i sin egen TV-serie (Hulu)

Episoden er endelig over.

Dessverre var også denne underwhelming.

Jeg håper neste episode av The Kardashians tar seg opp, de burde heller sendt live fra rettssaken mot Blac Chyna. Det hadde vært superspennende!

Vi får en liten smakebit på neste episode, og det ser ut som om det endelig skal bli litt DRAMAAAAA!

Vi ser at Travis og Kourtney forlover seg. Etterpå ser vi søstrene snakke sammen i sofaen.

Khloé sier at Scott vet om frieriet, det er klein stemning. Kendall spør Kourtney om hun har sympati for Scott. Fordi det føles ikke ut som om hun har det… Okey wooow, Kendall er messy 🤭

Hvem er egentlig kjæresten til Kendall Jenner?
(Instagram/Kendalljenner)

I neste episode av The Kardashians får vi også se Khloé og Scott snakke sammen.

Barna til Kourtney er såret og skuffet over at de ikke ble invitert til frieriet.

Lurer på hva Travis skal bruke som unnskyldning, hans barn var nemlig der…

Scott sier at han håper barna i hvert fall blir invitert til bryllupet. Så blir han stressa og spør Khloé; «Er jeg invitert til bryllupet!?» Khloe sier hun ikke vet. Okey, nå må Scott slappe av. Hvorfor har han lyst til å dra i eksens bryllup uansett, det er rart.

Men HVA!? At barna til Kourtney ikke ble invitert er et massivt rødt flagg fra Travis, spør du meg.

De få klippene vi så om hva som skjer neste gang i The Kardashians var mer spennende enn hele episoden.

Flere recaps:

The Kardashians S1E1: Burn Them All to he Fucking Ground

The Kardashians S1E2: Did Somebody Tape That

Nyeste saker fra 730.no

Les mer