Hopp til hovedinnhold
kim kardashian disney plus kim k superstar the kardashians season 1 recap s1e1 Burn Them All to the Fucking Ground
Kim K gråter over sextapen - igjen (Disney+)

The Kardashians S1E1: Burn Them All to the Fucking Ground

The Kardashians er i gang på Disney+. 730.no oppsummerer hver uke!

Hulu tar over etter at familien sa adjø til E! med Keeping up with the Kardashians sesong 20. (Tyve!) Det ble en veldig tårevåt avskjed med Calabasas-klanen. Før de et par måneder senere røpet at serien egentlig fortsetter – med nytt navn. Utenfor USA er The Kardashians gøyalt nok en Disney+-serie. Hvem skulle tro at Kim Kardashian skulle bli en Disney-jente? I alle fall ikke Walt.

Premieren heter «Burn Them All to the Fucking Ground». Så utrolig dramatisk! Jeg elsker det.

Drone-introen starter med den hotteste Kardashian-en for øyeblikket; Kourtney – og hennes blink-182- kjæreste Travis Barker (iført Black Flag-skjorte). Kravis er ute i hagen og leker med barna. Det er tydelig at Kourtney ikke lenger er den kjedeligste Kardashian-en når hun får åpne showet. Kourt snakker om hvor lykkelig hun er og at hun har kost seg med å ikke filme realityserie på «veldig lenge». (KUWTK avsluttet sommeren 2021…)

Deretter får vi en både søt og storslagen sekvens hvor Kim, Kris og gravide Kylie er på jobb. Momager forteller at hun står opp hver morgen kl. 4 og trener – og klager på at folk ikke svarer henne kl. 7. Alle tre er 100 prosent moguler, med enorme, stilige Kylie Cosmetics-kontorer og SKIMS-showrooms i samme bygg. De drar sammen til Kims hus for grillfesten. Jeg skulle ønske Kris hadde på et annet antrekk.

kim kardashian disney plus kris jenner corey gamble kim k superstar the kardashians season 1 recap s1e1 Burn Them All to the Fucking Ground

Corey Gamle og Kris Jenner skåler for kjærligheten og snakker ikke om ryktene (Disney+)

Produksjonsselskapet til James Corden, som nå lager serien istedenfor Ryan Seacrest, passer på å krydre med et par memes-verdige øyeblikk. Kim sier at hun gleder seg veldig til å bruke denne serien til å vise hvilken «hands on mom» hun egentlig er. Mens en svart dame står i bakgrunnen og lager maten. Firebarnsmoren ønsker at vi skal få se de vanlige tingene hun gjør med barna. Som når hun rydder lekerommet.

– Jeg blir bokstavelig kåt av å rydde det fucking lekerommet, sier Kimberly med et intenst blikk.

Hmmm… 🤔

Anyway, de tok sikkert mange takes.

kim kardashian horny literally hulu the kardashians season 1 recap s1e1 Burn Them All to the Fucking Ground

– Så kåt blir jeg! (Disney+)

Opptakene er fra i fjor. Kylie, Kim og Kris diskuterer hva slags kjønn gravide Kylie skal få. Kylie sier hun vet kjønnet. Men Ky vil ikke vil dele det ennå fordi hun vil at det skal være et privat øyeblikk mellom henne og Travis Scott. Kim tror Kylie skal få en gutt, fordi lillesøsteren ser bedre ut under denne graviteten. (Hun har rett. Det ble gutten Wolf Webster – som får nytt navn.) Kylie side-eyer Kim som fortsetter med å si at Ky er tynnere og penere nå enn hun var under forrige graviditet. Det skyldes at jenter stjeler skjønnheten til mor for seg selv. Mens gutter lar mor beholde skjønnheten, informerer Kim.

Khloé Kardashian ankommer festen med sine bestevenn/babydaddy; rakettforskeren basketballspilleren Tristan Thompson.

Vi får se at kjærligheten til Kris og Corey Gamble fortsatt blomstrer. Selv om han angivelig var utro mot henne tidligere i år. Kourtney og forloveden Travis Barker har endelig kommet og de er stormforelsket og kysser og klemmer på hverandre hele tiden. Mens de sier «babe» non-stop. Kjærlighet er virkelig vakkert. De glemte å invitere Scott til lunsjen. Kanskje like greit, så slipper han å se Trav gni hans babymamma på rumpa mens de spiser.

Saint kommer inn til mamma med iPad-en og viser at hun er med på Roblox. Kim ser på spillet og sier at hun skal saksøke dem. En reklame i spillet påstar at de har et usett klipp fra den populære Kim K Superstar-sextapen hennes med Ray J (som nettopp feiret 15 år). Kim er flau over situasjonen og glad for at lille Saint ikke forstår hva det står fordi han ikke kan lese. (Akkurat som Kendall.)

De setter seg rundt middagsbordet og snakker om hvor rart det er å filme igjen, at de ikke vet hva de skal gjøre av seg. Som om ikke disse jentene lever av å ta bilder og filme seg selv for sosiale medier? Kendall er ikke med i episoden. Eller, hun er med i to sekunder for å si at hun ikke er med i episoden. Fordi hun har hatt covid. Kanye West og Pete Davidson er heller ikke med 🙂

Kim forteller om sin store nyhet: Saturday Night Live.

Hun vet ikke om hun egenlig vil være vert. Fordi hun ikke er morsom. Hun er også lei av å gjøre ting fordi andre vil, og mimrer tilbake på den tiden hun var med på Dancing with the Stars og floppet. Fordi hun ikke kan danse. Søstrene prøver å overbevise Kim at hun må gjøre SNL. De sier at selv om de pleier å si at hun ikke er morsom, så er hun egentlig morsom. Hmmm… (Men SNL med Kim ble overraskende bra.) Kimberly er fortsatt usikker på om hun vil stille. Bør hun ha med eksen Kanye West som musikalsk gjest? Men så bestemmer Kim seg for at hun vil at kvelden skal handle om Kim og ikke KimYe.

Khloe og Kim er på kjøkkenet og spør hverandre om de inviterte Scott Disick til grillfesten.

Jentene sier nei og får dårlig samvittighet. De er Scotts eneste familie og vil ikke at Scott skal føle seg utenfor. De roper på sønnen hans Reign og ber han ikke nevne for pappa at de var på grillfest hos Kim. Lol, okayyyyyyyyy…

Dagen etter – eller kanskje mange dager etter – drar Khloe innom sin, ifølge henne selv, litt «flørtete bestie» Scott og spør om han hørte om grillfesten til Kim. Han sier ja, han hørte om det fra barna. Så Reign klarer tydeligvis ikke å holde kjeft… Lorden røper at han er litt lei seg. Kardashians er den eneste familien han har igjen og at han fortsatt har lyst til å bli inkludert og invitert.

kourtney kardashian travis barker babe kim kardashian disney plus kris jenner corey gamble kim k superstar the kardashians season 1 recap s1e1 Burn Them All to the Fucking Ground

Tell hvor mange ganger Kravis kaller hverandre babe (Disney+)

Scott prøver å overbevise seg selv og oss om at han er over Kourtney. (Hun gjorde det slutt for syv år siden, bro!) De snakker litt om at Scott bare dater veldig unge jenter, og han påstår at når han først skal velge en soul-mate, skal de være nærmere hans alder. Så kanskje hans nye kjæreste, den 27 år gamle modellen Rebecca Donaldson, er den rette? Bare tiden vil vise. Denne sekvensen med Scott og Khloe er for lang. Scott er ikke interessant.

Kim har fitting for SNL.

Hennes nyeste stylist Danielle Levi (alias kule Dani alias Superrrdani) har samlet en haug av forslag til antrekk. Kim tar med at Chrissy Teigen har sendt henne en voice-note, hvor hun snakker om at hun døøøøøøør over at Kim blir SNL-vert. Kim sier at veldig mange gratulerer henne med gigget, men at dette gjør henne superstresset fordi det direktesendte TV-showet er så stort. Denne scenen kunne også lett blitt klippet bort. (Men hyggelig for stylisten.)

Et annet sted i Kardashian-universet dukker Khloe opp hos sin baby-daddy Tristan.

Som hun kaller sin BFF. Khloe vil gjerne at vi skal vite at de ikke er sammen igjen, men at de stiller opp for True sin skyld. Tristan har dog veldig lyst til å bli sammen med Khloe igjen. De går i terapi, men Khloe sier at det kun er han som trenger terapi. Hun er bare med? Khloe forteller at hun håper å treffe en ny, mer pålitelig mann hun håper hun og Tristan en dag kan bli sammen igjen. Slik at de kan få flere barn. Yikes, når vi vet hva vi vet… The Kardashians nevner ikke at Tristan i smug fikk sitt tredje barn i desember i fjor. Denne gangen med Instagram-modell/influencer/ventejente Maralee Nichols. Dette gjør det litt smertefullt å se på. Likevel shipper jeg Tristan og Khloe 🤗

Kourtney, Kim og Khloe er ute og spiser lunsj.

Kim snakker om sin SNL-opptreden og forteller at hun pratet med Pete Davidson på Met Gala og spurte om tips. Lol, Kim vil bare at vi skal vite at hun kjente Pete fra før av. (Kanye introduserte Kim til Pete på Nobu i Malibu under bursdagsmiddagen til Kid Cudi sammen med Timothée Chalamet i 2019. Kim tok dette bildet.) Forestill deg Kims Met-samtale med Pete iført sin svarte maske uten hull til munn og øyne. Kim forteller også at Kanye en gang hevdet at han var villig til å gi opp hele sin egen karriere for å være stylisten hennes på heltid. Ye er en søt simp som liker å kle ut jentene sine.

Khloe nevner til Kourtney og Kim at hun har snakket med Scott og at han respekterer at Kourt har gått videre med livet sitt. Han vil fortsatt bli invitert på familieting. Men Kourtney sier at Scott har oppført seg som en tulling. Blant annet fikk hun en DM av han da hun var på ferie i Italia med rockekjæresten sin. Scott sa unnskyld for å ha DM-et eksen hennes; modellen Younes Bendjima. Som Scott misliker. Han skrev stygge ting om Kourt, og ville også si sorry til både hun og Travis. Men Kourt sier at hun er over det.

Kim er hjemme hos seg selv og får en telefon fra advokaten om Roblox-saken.

Nærmere bestemt kjendisadvokaten Marty Singer. Han spør henne om det finnes noen nye klipp av den brunstige kvelden i sengen med Ray J. Kim sier hun er 99 prosent sikker på at det ikke eksisterer noen andre scener. Hvis ikke Ray J gjorde noe imot henne imens hun sov. Noe som hadde vært utrolig trist. Eller som Kim Kardashian sier på Disney+… What if I was fucking sleeping and he stuck a dildo up my ass? I don’t know…. Hun forteller jentene at det er Rays «manager» Wack 100 som påstår at han har de usette klippene.

Kim ringer Kanye og gråter mens hun forteller det.

Tenk hvis Saint var et par år eldre, da hadde han skjønt hva de skrev. (Snart vet alle barna hennes om sextapen.) Kim sier ingen kan få henne til å føle skam for en sextape hun laget som ung med sin kjærester. Det finnes mye verre ting hun kunne ha gjort. 100 %. You go girl! Kim vil saksøke. Det handler ikke om pengene, men prinsippet. – Burn them all to the fucking ground, sier Kim 😤

disney plus norge kim kardashian horny literally hulu the kardashians season 1 recap s1e1 Burn Them All to the Fucking Ground

Jusstudenten slår ned på ryktene om Kim K Superstar Director’s Cut (Disney+)

Hele greia er gammelt nytt, da diskusjonen er fra september 2021. Likevel er dette det mest spennende i hele The Kardashians sesong 1-premieren. Akkurat som praten om den samme sextapen er det mest spennende i hele Keeping up with the Kardashians-premieren i oktober 2007. Herrelol. Kris Jenner resirkulerer oppmerksomhets-tricksene.

Vi får en eksplosiv sniktitt på det som skal skje i resten av sesong 1 av den nye realityserien.

Som ventet er det ikke så stor forskjell på denne serien og den forrige. Men jeg liker at de filmer The Kardashians mer som en dokumentar. Ikke som en vanlig realityserie. Det får det til å se mer «ekte» ut enn KUWTK. Men det viktigste er innholdet. Jeg håper denne sesongen har mer av Kylie – og mindre Scott Disick. Hvor er Rob Kardashian? Han blir ikke en gang nevnt? Finnes han ikke lenger i Kardashian-universet!? Kommer vi til å få se Julia Fox? (Eller Ye med Irina Shayk, Vinetria Chubbs og lol Chaney Jones?)

Får vi bli med Khloe og Tristan i terapi? Hva med klippet hvor Corey Gamble angivelig er utro mot Kris? (Kanye hevder at Corey er «gudløs».) Skal The Kardashians virkelig ikke ha med noen av opptakene med Travis Scott? (På grunn av tragedien?) Jeg håper at Kendall orker å la oss få se henne sammen med kjæresten Devin Booker. (Eller at Ken gidder å bli med i det hele tatt.) Tør de ta med Blac Chyna i retten mot Kris, Kylie, Khloe og Kim?

Fingre krysset for at The Kardashians sesong 1 kommer til å vise det VIRKELIGE dramaet i kulissene. Uansett får du servert recaps av alle episodene her på 730.no 🤍

Les også: Slik gjorde Kim K Superstar ukjente Kim K til en superstjerne

Les mer