Hopp til hovedinnhold
(LIONSGATE)

The Hunger Games: Catching Fire – ny episk plakat

(LIONSGATE)


I forrige måned kom første trailer til The Hunger Games‘ oppfølger Catching Fire, som vil bli en av verdens mest sette filmer i vinter. (Premiere i november.)

I natt slapp Jennifer Lawrence og co en ny plakat – av nesten bibelske proporsjoner – som viser en fokusert, stilig Katniss med pil og bue klar på toppen av et fjell, med skyer som minner om fabeldyret Fugl Føniks (Mockingjay) i dødslekenes logo – med den storslagne teksten:

The sun persists in rising, so I make myself stand.

Jennifer heroiske karakter har mye på sine skuldre i den nye filmen, regissert av
Francis Lawrence (ikke i slekt med Jenn), etter at originalens regissør Gary Ross hoppet av grunnet kreative uenigheter og «for fastlåste og stramme produksjonsplaner».

(LIONSGATE)
 

Etter første The Hunger Games har Jennifer spilt i thriller-floppen House at the End of the Street og stjålet showet i litt oppskrytte Silver Linings Playbook med Bradley Cooper, Robert De Niro og Chris Tucker. I september er den arbeidsnarkomane 22-åringen klar i Serena, igjen med Bradley. Dramaet er regissert av danske Susanne Bier, som i 2011 vant Oscar og Golden Globe for Hævnen, med Mikael Persbrandt fra Martin Beck-filmene og Hobbiten. Til neste år ser vi Jennifer igjen som Raven Darkholme alias Mystique i X-Men: Days of Future Past.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer