Hopp til hovedinnhold
THE CITY / THE HILLS: WHITNEY (TIL VENSTRE) FORLATER AUDRINA, LAUREN OG HEIDI (MTV)

The Hills mistet en jente

Det begynte med Laguna Beach: The Real Orange County og fortsatte med The Hills. Realityserien med Los Angeles-jentene Lauren Conrad, Heidi Montag, Audrina Patridge og Whitney Port har i USA hatt opp til 4 millioner seere på TV og 5 millioner på nett, og nå skal kanalen ekspandere med et eget Whitney-show fra New York.

I en videoblogg aka vlogg avslører Whitney at formatet til The City ikke overraskende nok vil være ganske likt The Hills. Men ikke helt.

– Serien følger en gruppe mennesker som forsøker å bli kjent med seg selv og finne ut hvem de kan stole på, og man får vokse opp med dem, forklarer 23-åringen. – Det blir litt annerledes fordi The City er mer sofistikert og jeg tror serien er litt mer moden.

Hun legger til at hun ikke tror hennes show blir like dramatisk som The Hills, ettersom hun angivelig er en person som ikke tiltrekker seg så mye drama.
Her referer karrierekvinnen til en av suksessingrediensene fra hennes forrige serie; Der har de tidligere bestevenninnene Heidi og Lauren nemlig beef, noe de syv digitale kameracrewene er flinke til å plukke opp.

Trailer for The City, som har premiere på amerikanske MTV i desember:


Som kan man se, blir livet i New York knallhardt, med jenter som tror de er deilige og gutter som er barnslige.

Den tidligere Teen Vogue-journalisten jobber nå for fashiondesigneren Diane Von Furstenberg, for noen kjent som dommer på dommer i Heidi Klum-serien Project Runway.

Whitneys forklaring på hvorfor The City blir så hot:


Mange klager over at virkelighetsserien ikke virker så virkelig, men Lauren, Heidi, Audrina og Whitney hevder alt er genuint, men at noen få scener blir forberedt for at det ikke skal bli kjedelig.

Dramatisk smakebit fra The Hills‘ sesong 4:


Fun fact: Da superstylisten Jan Thomas gjestet Torsdagsklubben på TV2, røpet han at det eneste han ser på TV er The Hills og Bit For Bit.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer