Hopp til hovedinnhold

The Hangover III: – Ikke bare dårlig, men fascinerende dårlig

– HADET! (WARNER BROS/LEGENDARY)

Enten du er filmanmelder eller fan (eller begge deler), «alle» elsket The Hangover. Oppfølgeren ble en massiv kassasuksess som knuste forløperen kommersielt sett, mens kritikerne stort sett rullet smådaffe midt på tréet-treere.

29. mai – alias onsdag – har The Hangover III premiere på norske kinoer, og etter de himla bedritne anmeldelsene i utenlandske aviser å dømme, blir det spennende å se om Bradley Cooper, Ed Helms og Zach Galifianakis klarer å lure like mange lolletørste filmfans inn i kinosalen i år som de gjorde med 2’ern (prikk, prikk) i forfjor.
 
Kanadiske The Globe and Mail er blant de mest misfornøyde, og gir filmen 0 poeng av 100 mulige: 
 
The Hangover III er ikke bare dårlig, den er fascinerende dårlig. (…) Hva er dette, egentlig? En oppvisning i kynisme? Noen komedie er det hvertfall ikke.
Au. New York Post synes også den tredje & siste i fyllesjuk-triologien er den verste til nå:
 
– De gode nyhetene er at den ikke er en reprise av originalen, slik oppfølgeren var. De dårlige nyhetene er resten av filmen.
 
Fortsetter under traileren til Todd Phillips’ tredje / siste dag derpå:

Time Out London er heller ikke nevneverdig imponerte, og ruller ut 1 av 5 stjerner:
 
– 3’ern viser overhodet ingen interesse av å være litt morsom engang. 
 
Los Angeles Times kaller komedien «en eneste lang hodepine» og «ubeskrivelig irriterende». Og stort sett slik fortsetter uboosten: «Katastrofalt», «grusomt manus», «forferdelig regi», you name it – The Hangover III får’n.
 
Uansett – uimponerte var kritikerne forrige gang også, og det stoppet ikke The Hangover II fra å dra inn 824 millioner kroner de første fem dagene etter premieren i USA og Canada. Alias mer enn tre ganger så mye som i løpet av originalens premierehelg i 2009.
 
Flere bilder fra filmen: 

 

(WARNER BROS)
 
The Hangover III har norsk kinopremiere onsdag 29. mai.
 

Les mer