Hopp til hovedinnhold
Vil du heller spist lunsj med Jay-Z eller fått fem millioner kroner rett i lommeboka? (CBS)

Jay-Z deler sine tanker om viralt dilemma

HOV (født i 69) beviser nok en gang hvorfor han er the GOAT.

Det hypotetiske dilemma har tatt sosiale medier med storm siden januar i år.

Nå deler Brooklyn-legenden sine tanker om problemstillingen.

Vil du heller spist lunsj med Jay-Z eller fått 500 000 dollar, nærmere fem millioner norske kroner rett i lommeboka?

Problemstillingen har florert på ulike kanaler og kommentarfelt siden slutten av 2022. Ikke veldig ulikt spørsmålet om hvor ofte en tenker på Romerriket i løpet av én dag.

Les også: Krever DNA-test fra Jay-Z

Den virale trenden har fått mange til å HEVDE de er villige til å velge bort en heftig pengesum mot et lunsjmøte med mannen som var utro mot Beyoncé.

I håp om at hip-hop-mogulen deler en visdomsperle eller to fra sine 40 år i bransjen. Nå har Jay-Z, hvis ekte navn er Shawn Corey Carter, gitt sin dyrebare mening om saken.

«Du må ta pengene. Det er en dårlig avtale,» begynner rap-legenden i et intervju med CBS Mornings.

«Jeg ville ikke oppfordret deg til å gjøre en dårlig avtale. Ta de 500 000, og dra og kjøp noen album, og lytt til albumene. Alt er der. Alt jeg sa jeg ville gjøre, har skjedd, alt jeg ville gjøre, har jeg gjort. The Blueprint til livet mitt er allerede der.»

Der har vi det, svart på hvitt: Ikke velg bort pengesummen.

The Blueprint-skiva til Jay-Z – som forresten ble sluppet samme dag som terrorangrepene på World Trade Center – er kanskje rapperens magnum opus.

Beyonce Jay-Z dna test
Bey og Jay (Instagram/beyonce)

Det er forståelig at mange ble bitt av basillen med dilemmaet. Gjennom ulike foretak og en ikonisk musikkkarrierere – som han pensjonerer seg fra med jevne mellomrom – ble Hova den første hip-hop-milliardæren i 2019.

Les også: Hot Girl Meg finner tonen med tidligere Manchester United-spiller

I skrivende stund er han også den rikeste musikkartisten i verden med en nettoformue på 2,5 milliarder dollar ifølge CNBC. Eks-BFF Kanye West hadde kanskje slått Shawn dersom han ikke tapte millionvis av dollar i perioden 2018-2023.

Tb til da Hova gjestet Skavlan i 2009 (Skavlan)

For snaue to uker siden så vi Jay-Z fistbumpe en fan som sa han heller ville ta pengesummen enn en ynkelig lunsj med han.

Tidligere i år kjøpte Shawn – med Bey – den dyreste boligen i delstaten California noensinne. Ifølge TMZ skal de ha betalt 200 millioner dollar for sitt nye hus i Malibu.

Det er den sjuke sum av 2 190 784 000 kroner.

Les også: Viral video får folk til å tro at Beyoncé er gravid

Nyeste saker fra 730.no

Les mer