The Chainsmokers-fyr angriper Halsey og Lady Gaga på Twitter, sier han ble hacket

19. okt 2016 kl. 00:00
VI <3 Å LAGE KOLLASJ (INTERSCOPE/SONY/ASTRALWERKS/UNIVERSAL)

I et ferskt intervju med The Rolling Stone sa Alex Pall fra norgesaktuelle The Chainsmokers at den nye singelen til Lady Gaga («Perfect Illusion») suger, noe som selvsagt ikke falt i god jord blant monstermors trofaste følgere.  For å skape blest rundt fredagens albumslipp delte Gaga i går albumsporet «A-YO», og kastet en sassy glad-tweet i retning The Chainsmokers i samme slengen. ?

The Chainsmokers offisielle konto svarte med høflighet, men fra Drew Taggarts profil kom det langt styggere ord. 

Kort tid etter tweeten ovenfor delte nemlig norgesaktuelle Halsey en tweet om hvor mye hun eeeelsker Lady Gaga. Det er selvsagt relevant fordi Halsey i skrivende stund er #1 i USA – sammen med nevnte The Chainsmokers og den forglemmelige hiten «Closer».

Halseys tweet kom neppe på et tilfeldig tidspunkt, og etter at Gaga svarte med deler av teksten til Florence Welch-samarbeidet «Hey Girl» var Ashley ekstatisk på både Twitter og Snapchat. 

Drew fra The Chainsmokers følte kanskje at Halsey var illojal, og slengte tilsynelatende ut en tweet hvor han kalte henne en «bald bitch». Etter et knapt minutt skal tweeten ha blitt slettet, og Drew sa etterpå (til fans som delte den) at tweeten var falsk. 

Så kom mange fans frem og sa at den ikke kunne være photoshoppet, de fikk nemlig varsel på telefonen om at han hadde twitret de stygge ordene, og kunne vise frem både skjermbilder og video. (Ja, det finnes altså mennesker som har «tweet alert» på The Chainsmokers-medlemmene.) 

Da endret Drew forklaring, og sa at han hadde blitt hacket. 

Kort tid etter kom det to nye tweets, angivelig fra den påståtte hackeren. Også disse ble slettet etter kort tid. 

Halsey-fans og Lady Gagas Little Monsters, også kjent som Little Investigators, mener dog at det hele bare er en dårlig unnskyldning fra Drews side.

Ifølge dem må også e-posten hans ha blitt hacket, da verifiserte kontoer (de med blått symbol) må godkjenne det hver gang brukeren logger inn fra en ny enhet/telefon.