Hopp til hovedinnhold
(Instagram/ScooterBraun)

Vil Justin Bieber sparke Scooter Braun eller hur ?

Justin Bieber vil angivelig avslutte samarbeidet med sin manager.

OPPDATERT 23. august: Hva er det som skjer med imperiumet til Scooter Braun?

Kilder forteller at «usmakelige avsløringer» om kanadieren er i ferd med å komme på trykk.

– Han imploderer. Det er en ny verden siden pandemien. Du kan ikke være en slik drittsekk lenger, lyder uttalelsen til den ikke navngitte kilden.

Scooter ser imidlertid ikke ut til å la haterne/fløyteblåserne ødelegge sensommeren.

«Breaking news…Jeg er ikke lenger manager for meg selv»

Musikkmogulen koser seg glugg på ferie, og tar til Instagram for å vise at han (angivelig) er uberørt av kontroversene.

Breaking News: Scooter Braun er ikke lenger manager for solen (Instagram/scooterbraun)

En annen kilde hevder at saken overdrives, og at Scooter i en årrekke har forsøkt å trekke seg tilbake fra lederstillingene sine. Det blir spennende å se om Taylor Swift hadde rett i sin analyse av SB. I mellomtiden får vi smøre oss med tålmodighet.

Les den opprinnelige saken nedenfor.

OPPDATERT 22. august: Det gikk fort gitt. Vi spøkte egentlig bare litt da vi lurte på om Ariana Grande ble neste til å kvitte seg med Scooter Braun, men artisten skal allerede ha sagt «thank u next». Også denne gangen er det Matthew Belloni som først omtaler nyheten. Kort tid etter forteller Billboard at de også har vært i prat med kilder som bekrefter dette.

Nyheten kommer bare noen dager etter at Ariana annonserer at hun slipper en deluxe-versjon av hennes debutalbum Yours Truly fra 2013 – samme år hun signerte med SB Projects – i anledning 10-årsjubileumet.

OPPDATERT 21. august: Informasjonen om hvorvidt Justin Bieber vil kvitte seg med Scooter Braun har vært nokså motstridende, men nå høres det uansett ut som en ny artist ønsker å stoppe sitt samarbeid med manageren. Ifølge flere amerikanske medier, inkludert Billboard, er det nå Demi Lovato som vil bevege seg i en ny retning. Kilder kan fortelle at Demi, som signerte med Scooter i 2019, føler det er på tide å prøve noe nytt. Det presiseres dog at artisten er svært takknemlig for tiden med SB Projects. I skrivende stund har ikke 31-åringen skaffet seg et nytt management, men samtaler skal være i gang.

(Instagram/demilovato)

Blir Ariana Grande neste, mon tro?


OPPDATERT del 2: Er det Matthew Belloni hevder bare baloney? Nå skal visstnok representanter for både Justin Bieber og Scooter Braun ha gått ut for å avkrefte at informasjonen som advokaten/journalisten hevder at han har blitt fortalt av flere kilder i sitt nyhetsbrev, slik flere amerikanske medier rapporterte. Det er Page Six som skriver at de nå har fått bekreftelse fra begge parters representanter om at påstandene er såkalt fake news. Verken JB eller SB har selv kommentert ryktene direkte.


OPPDATERT: Til tross for at den tidligere redaktøren for The Hollywood Reporter skal ha fått bekreftet fra tre ulike kilder at Justin Bieber vil få seg ny manager, mener kildene til ET Online noe annet. Ifølge deres kilder skal duoen nylig ha jobbet med noe nytt sammen. De hevder også at JB har planer om å beholde Scooter Braun. De involverte har så langt ikke kommentert saken selv.

Les mer om den opprinnelige saken nedenfor.

Justin Bieber (født i 94) og hans gode venn og manager Scooter Braun, har stått sammen i tykt og tynt siden sistnevnte oppdaget kanadieren tilbake i 2008.

Nå høres det derimot ut som om stemningen mellom duoen ikke er helt tipp topp.

Ifølge den tidligere redaktøren for The Hollywood Reporter – Matthew Belloni – er ordet på bransjegaten at artisten er på jakt etter både en ny manager og et nytt byrå. Det skriver underholdningsadvokaten i nyhetsbrevet What I’m Hearing på nettsiden Puck News.

Det hevdes også at artisten ikke har snakket med Scooter Braun (født i 81) på flere måneder.

Hailey Bieber Justin Bieber Ramsay Hunt syndrome instagram video ig 730no
Justin Bieber og Hailey Bieber (Gotham/GC)

Dette skjer etter at Justin Bieber nylig solgte musikkrettighetene sine for 200 millioner dollar.

Det tilsier omtrent 2 milliarder kroner. Eller to koteletter om du vil.

Det spekuleres nå i om dette valget blir gjort fordi 29-åringen står i gjeld som følge av kanselleringen av verdensturneen The Justice Tour.

«Dette er en del av en større husvask som Justin og hans kone Hailey Bieber begir seg ut på som følge av helseproblemene hans og den kansellerte turneen. CAA ble nettopp sparket som hans byrå, ifølge tre kilder», skriver Matthew i nyhetsbrevet.

Videre står det at artisten angivelig skal ha kvittet seg med teamet sitt med hjelp fra Hailey. Hans advokat over lengre tid – Aaron Rosenberg – skal blant annet ha blitt erstattet med David Lande. I tillegg har Justin visstnok begynt å jobbe med Lou Taylor – den tidligere manageren til Britney Spears.

Se også: Britney Spears vs. Sam Asghari – dette kan bli stygt

Justin postet dette throwback-bildet sammen med det som tidligere ville blitt beskrevet som et åpent brev (Instagram/justinbieber)

Se også: Alexa, spill «Karma» av Taylor Swift? Justin Bieber mener Tay er for streng mot Scooter

Verken Scooter eller David har så langt besvart Matthews forespørsel om en kommentar. CAA ønsker ikke å kommentere saken.

Nyhetsbrevet kommer for øvrig også i kjølevannet av flere spekulasjoner om at Justin ikke kun kansellerte sin nyeste turné som følge av helseproblemer.

Flere spør seg om det også kan ha vært på grunn av dårlig billettsalg.

Mange bruker for eksempel Changes World Tour som eksempel. Da ble artisten nødt til å gå fra større til mindre spillesteder for å unngå halvtomme arenaer.

Dette var dog under i pandemien i 2020, og turneen endte med å bli forskjøvet og fikk navnet Justice World Tour – som omsider ble kansellert.

Se også: Justin deler helseoppdatering etter avlysningen

Les mer