Terningkast tusen! Se Marcus & Martinus (13) rocke God morgen Norge

2. okt 2015 kl. 00:00
HER SKAL DET LAGES TACO (SKJERMBILDE/TV 2)

HER SKAL DET LAGES TACO (SKJERMBILDE/TV 2)


Søtnos-alarm!!!

Det er ingen hemmelighet at vi synes Marcus & Martinus er de søteste i hele verden. Spesielt etter de gav oss historiens mest nusselige Fredagsfjas.

I dag gjestet M&M God morgen Norge og vi smeltet helt. De pratet om hvor viktig det er å ha gode karakterer, og hvor rart det er å ha fans. Det gjeveste var vel kanskje at de fikk lage taco med selveste GMN-Wenche.

De trivelige tvillingene fikk også en liten hyllest fra skijentene i form av en raus snutt. (Nevneverdig er det dog at vi er større fans, for vi kan faktisk hele «Elektrisk» utenat.)


Sjekk ut M&M være dritflinke sammen med Katastrofe hos TV 2:

Saken fortsetter under 


Det ble også bekreftet at tvillinger + mango-salsa = sant. En undrende Marcus spurte TV-kokken om mango smaker søtt, for han har ikke smakt det før. Flinkisene fikk nemlig lage Norges nasjonalrett: Fredagstaco.

«Kanskje man blir søte av å spise den?» lurte Marcus på i kort tid etter frukten ble skåret opp. Da svarte kokke-mor at ingen kan være like søte som dem. Som de godhjerta og veloppdragne guttene de er responderte Marcus med «Tnååw du e no bra snill du, Wenche». <3


Se den supersøte snutten her:Del to med taco-tvillingene:


God helg-bonus:

Drømme-duoen kom ut med en sjarmerende tekstvideo til sin nye Innertier-produserte singel i dag!

Sjekk den ut via YouTube her:

Se også: Fredagsfjas med Marcus & Martinus!