Advertisement

Terningkast 6-bonanza til norsk film ✨

5. okt 2017 kl. 00:00
SE OPP FOR DEN UNGE NYKOMMEREN

SE OPP FOR DEN UNGE NYKOMMEREN MARIA MOZHDAH (MER FILM)

Denne helgen har norske Hva vil folk si premiere, og ros fra øst og vest har ikke latt vente på seg. Anmelderne i Dagbladet, NRK, Filmmagasinet og Cinema triller alle terningkast 6, og er ikke gjerrig med komplimentene. 
Hva vil folk si [er] en film som brenner i bukhulen, og må kunne betegnes som en begivenhet i norsk film, skriver Dagbladet, mens Cinema mener at filmen «treffer både i hjertet og hjernen». 

Hva vil folk si,
mesterlig regissert og skrevet av Iram Haq, følger 16 år gamle Nisha som rives mellom to verdener.Ute blant venner er Nisha (spilt av 18 år gamle Maria Mozhdah) en vanlig norsk tenåring, men hjemme forventes det at hun tar en annen rolle.

De to verdenene braker sammen når faren tar henne på fersken med kjæresten, og sender henne til slektninger i Pakistan mot Nishas vilje. Et land hun aldri tidligere har vært i, med en familie og en kultur som spiller med helt andre regler. 


Se traileren til Iram Haq-regisserte Hva vil folk si

Hva vil folk si er produsert av Maria Ekerhovd for Mer film. 

Stor konkurranse! 

Hva vil folk si har ordinær premiere fredag 6. oktober, men torsdag 5. oktober (i morgen) er det klart for lukket festpremiere på Colosseum kino i Oslo. 

Rød løper er klokken 17, filmen starter presis 17:30. 

Vi deler ut en raus bunke med billetter til noen av 730s snille lesere. Vil du ta med en date, venn eller slektning på gratis kino? 

Send en mail til janne@730.no merket «KINO!!» hvor du forteller hvem du vil ta med deg hvis du vinner. Vinnerne kontaktes torsdag klokken 10. Filmen har 12 års aldersgrense. 


Lykke til!