Hopp til hovedinnhold
girl in red med sin beste låt så langt (Marie Ulven)
girl in red med sin beste låt så langt (Marie Ulven)

Topp 11 norske sanger som kom i dag

Norsk musikk som blir fremført live fra scenekanten irl er kanskje truet i en god stund fremover.

Jamfør helsedirektørens seneste spådom.

Nye norske sanger blir det lell.

Nedenfor finner du et selektivt utdrag fra dagens slipp fra kongeriket Norge.

girl in red «midnight love»

Uten et stort apparat i ryggen har Horten-girl Marie Ulven blitt stor langt utenfor Norge. 640 000 følgere på Instagram er en god pekepinn på populariteten. Denne drømmende svisken, som hun har produsert med Matias Tellez, vil ikke gjøre henne mindre poppin. girl in red kaller dette sin beste låt så langt. Hun juger ei ♥️

 

Philip Emilio med Unge Ferrari «Bla bla bla»

Inn i det ene øret og ut av det andre. Men denne smørblide duetten med Philip og Stig er en øreorm som oser sommer – i musikalsk regi ved Filip Kollsete. Philip Emilio slapp albumet Iris i høst.

 

Tomine Harket «About You»

Det er ikke deg, det er meg? Tomine er uansett on a roll om dagen. Denne tøffe perlen – med lindrende vers og delikat bridge – er produsert av Moritz Samuel Tannhoff. Ikke sov på hennes forrige singel, med NSFW-bilde på coveret.

 

Chris Holsten «Cold Hearts»

Selv om det tok åtte lytt før vi hørte hva snart hele Norges Chris synger på første linje, får vi sporenstreks fot (hvisdeterlovåsi) av denne freidige godbiten 🥳 Lillestrøm-hunken har laget låten med Amund Bjørklund og Ibrahim Asmar.

 

Pappaisjappa med Sosa «Mr. Miyagi»

Rolig fra sia fra to tungvektere. Tittelen referer til den ikoniske mesteren til The Karate Kid fra 80-tallet. Sjekk også ut fjorårets video til «Wallahi Remix», som gjestes av blant andre Mwangi-søstrene.

 

jens «In or Out»

Ingen gaslighting-sang, men Jens Fredrik Solberg alias bare jens med liten j lurer på om dama egentlig forstår hvor bra han er for henne <3. Kjernekaren, som her har teamet opp med Skinny Days og Dagny i studioet, har sluppet flere singler, men dette er den første fra hans kommende debut-EP.

 

612 «Regndråper»

Moggger, T_boyofficial og Lille Leon driver ikke med mumlerap, men karakteristisk flow og sjarmerende sound kjennetegner dette merkebevisste kollektivet 💧 Før ronapesten kom, solgte gutta ut Rockefeller i Oslo. Respekt.

 

Regnvær «Søvnløs»

Hvem er den eneste du vil være søvnløs med? Denne nordnorske popballaden handler om å elske noen man ikke kan få </3 Låten er skrevet og produsert av Bodø-bandet selv, med god hjelp fra Simon Bergseth. Vi kan nok ikke tilbringe vårkveldene med andre helt ennå. Eller på en god stund? Men når vi kan, passer denne strålende. Coverbildet er laget av Stian Sesseng. Regnvær er med i nordnorsk duell med Lyse Netter via 730.no her.

 

Sebastian Zalo «Kjære frykten min»

Horten er i skuddet! Her med vakker pop fra Sebastian, som serverer en berg-og-dalbane med følelser i løpet av snaue tre minutter. Låten er laget sammen med August Stubø, Benjamin Fahre og Tobias Grønborg.

 

Eggi «Min gang»

Fredrikstad-rapperen holder koken på sin tredje singel, hvor han skryter av å få musikken sin scratchet av Tommy Tee på National Rap Show 😤 WNDR på beaten. Sjekk ut musikkvideoen til «Tungvektland» her.

 

Great News «Never Going Back»

Våre bergenske rocke-favs er endelig ute albumet Now and Them, med «Never Going Back» som åpningslåt (etter den stilige introen). Skrevet og produsert av bandets gitarist og vokalist Even Kjellby.

 

Klaus Perry «Dag blir natt»

Mer Bergen 🚠 Klaus Ramandani alias Perry teamer opp med Anders Nilsen og holder det mjukt og reflekterende. De vil se meg dø / ingen ser meg blø…

 

ZadeKing «Hva skjer?»

Energioverskudd fra hans majestet Sade Hussein, som lurer veldig på hva som skjer. Det gjør vi også! Spesielt hva som vil skje med med sommeren 2020 ☀️ Igjen er Anders Nilsen låtskriver og produsent, men her også med André Jensen og Mathias Nilsen.

 

Kars «Se opp»

Full Effekt! Amund Karseth fra Lille Tøyen i Oslo lar de andre leke thugs. Produsert av Nado alias Sebastian Jespersen.

 

Kygo feat. Zak Abel «Freedom»

Kygolini er raus med alle slippene sine om dagen. Sin nyeste singel har han laget med svenske Sandro Cavazza, samt produsenten Lawrie Martin og den britiske artisten – og bordtennismesteren – Zak Abel. (Han og Lawrie er tok nettopp førsteplass på Billboards Dance chart med «The Power».) Musikkvideoen har ca. null kroner i budsjett, filmet i Fana-kåken hans via Johannes Lovund. Karantene-style. Men vi får vite hvor storartet videoen egentlig skulle være. Angivelig 😎

NB! Se opp for ekte prat med Jonas V hos 730.no senere i dag.

Flere ferske nye norske sanger her

Se også:

Helsedirektør Bjørn Guldvog: Større sammenkomster i resten av 2020 er usannsynlig

730 x Cezinando: − Jeg er anti å se ned på det populære

Nyeste saker fra 730.no

Les mer