Hopp til hovedinnhold
<3 (INSTAGRAM)

Tenåringsstjerner bekrefter forholdet ♥

<3 (INSTAGRAM)

Hurra for kjærligheten? 

Etter at de har blitt observert sammen en rekke ganger visste «alle» det, men sent i går kveld bekreftet kjekkasen Austin Mahone at Becky G er kjæresten hans. 


På video! Blir ikke mer offisielt enn det. Austin sier også at det er hans første ordentlige forhold, noe Camila Cabello fra
Fifth Harmony tok litt personlig… Hun datet ham nemlig selv i høst. Se hva hun twitret her.

Fortsetter under MTV-klippet hvor Mahone avslører forholdet

Men who dat, who dat? 

Austin Mahone er en av få som kan leve opp til merkelappen «den neste Justin Bieber», og i fjor sørget Texas-gutten for at VG-Lista Topp 20 på Rådhusplassen i Oslo ble et av de mest populære showene på lenge. (Se bilder + rapport her.)

Fansen eeelsker 19-åringen, og danseferdigheter, sangstemme + et utseende å hvile øynene på gjør at karrieren hans lett kan bli langvarig. Det er ikke uten grunn at flere av musikkvideoene hans har passert 100 millioner visninger hos YouTube… Vi skrev først om Austin i januar 2013, se hva norske Ray-Kay sier om tenåringen her.

Fortsetter under 

Og hvem er hun?

Mange nordmenn ble kjent med Becky G da hun gjestet Senkveld i november. Den amerikanske solstrålen (med spansk-meksikansk bakgrunn) er mest kjent for «Shower» (se video under), og hun lager catchy, smørblide pop-låter i litt samme gate som Carly Rae Jepsen. Og ikke minst er Becky dyktig. Selv om hun fylte 18 for knappe to måneder siden har hun allerede vært i gamet i flere år, og er spådd en lovende karriere. 

Vi gratulerer, og håper de søte og talentfulle artistene får et mer stabilt forhold enn Justin Bieber og Selena Gomez. </3PS: I 2013 kom Becky med rap-cover av Jennifer Lopez, se video <$ 

Se også: 730 traff Austin Mahone på Universals hagefest, se bilde

Nyeste saker fra 730.no

Les mer