Hopp til hovedinnhold
Som om 2020 ikke er ille nok: Rapperen du elsker å hate er tilbake på Instagram (Instagram/6ix9ine)
Som om 2020 ikke er ille nok: Rapperen du elsker å hate er tilbake på Instagram (Instagram/6ix9ine)

Tekashi 6ix9ine tilbake og troller på Instagram

Koronaviruset har verre ringvirkninger enn man kan forestille seg.

Ikke bare fikk 6ix9ine kuttet straffen med flere år ved å «samarbeide med myndighetene» og informere FBI om aktiviteten til blant andre sjefene hos Nine Trey Gangsta Bloods.

Brooklyn-gutten finesset seg også til soning av de gjenværende fire månedene hjemmefra, på grunn av COVID-19-fare. Han har astma og koronaviruset herjer i mange fengsler.

Det betyr at Daniel nå lever mer eller mindre som alle andre hjemme i karantene.

Det tok ikke lang tid før 23-åringen tok til Instagram – selvfølgelig i trollmodus.

Med en dose selvironi?

Los Angeles’ ordfører Eric Garcetti tilbyr belønning til folk som tyster om forretninger som ikke holder stengt, og i kommentarfeltet hos The Shade Room svarer Tekashi 69 at han gjerne hjelper myndighetene.

– Coming to the rescue, skriver 6ix9ine.

6ix9ine har nå lov til å spille inn og gi ut musikk før straffen er over.

Rapperen, som har meksikansk mor og puertorrikansk far, skal slippe to album, et på spansk og et på engelsk, via 10K Projects alias TenThousand Projects, som han har signert med på nytt.

Tekashi signerte først med labelen i 2017 etter at han gjestet singelen «Poles1469» til 10K Projects-artisten Trippie Redd.

Eieren av labelen er 26-åringen Elliot Grainge; sønnen britiske Sir Lucian Charles Grainge; CEO og styreforman for Universal Music Group.

I forrige måned ble den mektige bransjeveteranen smittet med koronaviruset kort tid etter sin 60-årsdag, med flere profilerte gjester.

Se også:

The Game synes synd på 6ix9ine (VIDEO)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer