Hopp til hovedinnhold

Teaser-titt: Boardwalk Empire sesong 3

GLÆR OSS (HBO)

Det finnes tre typer mennesker her i verden, de som følger Boardwalk Empire med vigør, de som ennå ikke har sett serien, og de som ga opp i løpet av første sesong. Tilhører du en av de to sistnevnte, vil vi strengt tatt anbefale at du setter av tid til å få med deg denne HBO-treaten nå, eller prøver igjen. Ja, den kan være en anelse tøff å komme inn i, men sånn er det med de aller fleste kvalitetsserier som inneholder brede rollegallerier og parallelle historier.

Tidspunktet er høyaktuelt ettersom HBO nylig fastsatte premieredato for sesong tre (alias den 16. september), møysommelig planlagt til uken etter at True Blood avslutter sin femte runde. I den anledning er det nå også sluppet en teaser for 3. sesong av kritikerfavoritten.

Titt her:
 
(Saken fortsetter under.)

For de uinnvidde handler Boardwalk Empire om forbudstiden i USA på 1920- og 30-tallet, der hovedpersonen Enoch «Nucky» Thompson (spilt av Steve Buscemi, og løselig basert på historien om Enoch L. Johnson) bygger seg opp til å bli Atlantic Citys mektigste politiker og underverdenens overhode via lureri og en rekke illegale aktiviteter.

Den nye sesongen plukker opp tråden etter at Nucky har ryddet banen og gjort seg unna med en viss karakter – som vi seff unnlater å nevne navnet på for å holde dette #spoilerfritt. Hva herremennene nu vil bedrive tiden med er foreløpig ukjent, men hatter vil bli spist dersom tredje sesong ikke lever opp til de allerede skyhøye forventningene.

16. september vender altså serien tilbake på amerikanske skjermer, NRK viser i skrivende stund sesong 2 (også på Hvem er kansellert og hvem fortsetter? (Se oversikt)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer