Hopp til hovedinnhold
NICOLAS CAGE i ny A24-film som regisseres av nordmannen Kristoffer Borgli
Nicolas Cage (Lionsgate)

Nicolas Cage teamer opp med norske Kristoffer Borgli

Nicolas Cage gjør det bra som moromann.

Etter suksessen med The Unbearable Weight of Massive Talent og den kommende vampyr-komedien Renfield, er Nicolas Cage klar for mer moro på skjermen.

Denne gangen teamer han opp med A24 og den norske regissøren Kristoffer Borgli.

Filmen har fått navnet Dream Scenario.

Ifølge Deadline skal filmen produseres av A24 i samarbeid med Square Pig, produksjonsselskapet til Ari Aster (Hereditary, Midsommar) og danske Lars Knudsen (The Witch, Hereditary).

Nicolas Cage og Pedro Pascal i komedien The Unbearable Weight of Massive Talent (Lionsgate)

Se også: Første titt på den kommende HBO-serien The Last of Us med Pedro Pascal

Filmen skal regisseres av norske Kristoffer Borgli (DRIB). Tidligere i sommer ble filmen hans Syk Pike vist under den prestisjetunge filmfestivalen i Cannes, hvor publikum besvimte.

– Det var en ganske overraskende reaksjon på det jeg har ansett som en gjennomgående morsom film, sa Kristoffer til 730.no da vi hadde premiere på traileren.

Kristoffer Borgli (Bjarne Bare)

Jacob Jaffke (X, Pearl, Bodies Bodies Bodies) og Tyler Campellone (Hereditary, Midsommar) blir også med som produsenter.

Se også: Amandla Stenberg fra Bodies Bodies Bodies til 730.no: – Jeg har opplevd så mye backlash

Foruten om dette holdes kortene tett til brystet når det gjelder detaljer om den kommende komedien.

Det vites heller ikke hvilken rolle Nicolas Cage skal ha i filmen.

Veteranen kan dog sies å ha hatt en slags oppgang karrieremessig de siste årene, etter en litt lengre periode med dårlig kritikk og mange memes.

Nicolas Cage som Rob Feld i filmen Pig (Neon)

Oscar-vinneren får blant annet mye ros for sin presentasjon i Pig (2021). Dramafilmen ga ham Critics Choice Awards-nominasjon for beste skuespiller.

I en periode var Nicolas også klar for å spille den eksotiske tigerkongen Joe Exotic i Amazon-produsert serie, men i fjor ble prosjektet ble dessverre (?) lagt på hylla.

Dette er dog ikke første gangen Nicolas jobber med en nordmann. Hans kultfilm Mandy har norske Benjamin Loeb som kinematograf. Filmen ble både vist på Sundance og Cannes. Benjamin er også filmfotografen på Syk pike.


Se også: Nordmann teamer opp med Megan Thee Stallion og Future

Les mer