Hopp til hovedinnhold
ALDRI GLEM (WE ARE COW)

#tbt: 9 ikoniske eks-kjærester

ALDRI GLEM (WE ARE COW)


Kjærleiken er til for å hylles – enten om den er gammel eller ny. Det er torsdag, og tid for en liten #TBT av noen ikoniske ekser.

1. Mila Kunis og Macaulay Culkin

De fleste vet hvem Mila Kunis og Macaulay Culkin er, men noe som kanskje er nytt for noen er at That ’70 Show-skuespilleren og Hjemme Alene-stjerna faktisk har vært sammen. 

Mila og Maca datet allerede i 2002, og gjorde det slutt i 2011, hele 8 år senere.SØTE SMÅ (US WEEKLY)


2. Gwyneth Paltrow og Brad Pitt

Det fashionable paret spilte sammen i filmen Se7en i 1995, og ble i etterkant forlovet, men kun i 6 måneder før det ble slutt. TRENDSETTERE (VANITY FAIR)


3. Cameron Diaz og Justin Timberlake

De tidligere turtelduene møttes i 2003 på Nickelodeons Kid’s Choice Awards.

Paret var sammen i 4 år, og like etter bruddet startet «Sexy back»-sangeren å date skuespiller Jessica Biel, som han i dag er gift med <3FOR EN MATCH (SI)


5. Adam Brody og Rachel Bilson

Radarparet Summer (Rachel Bilson) og Seth (Adam Brody) i den gullegode serien The OC, ble faktisk et radarpar på ekte <3

Dette varte dessverre ikke, men til gjengjeld ble Adam Brody sammen med skuespiller Leighton Meester fra serien Gossip Girl, noe som nesten er like koselig.GULLEGODE (THE CHEAT SHEET)


6. Linni Meister og OnklP

Langt laangt tilbake i tid (mer spesifikt året 2005) var gladjenta Linni Meister og rapperen Pål Tøien alias OnklP kjærester.

Stjerneduoen var sammen i 1 år, og detaljer rundt forholdet ble i ettertid ganske så offentlig, blant annet gjennom låten «Blogg» av Jaa9 & OnklP, og et blogginnlegg, skrevet av Linni.STJERNEDUO (BLOGG.NO/GISLE S. STOKLAND/730)


7. Megan Fox og David Gallagher

Tilbake i 2003 var tidligere Syvende himmel-stjerne David Gallagher og skuespillerinne og modell Megan Fox et merkverdig par med en merkverdig stil.TRENDSETTERE #2 (SUGGEST)

8. Sigrid Bonde Tusvik og Henrik Thodesen

De som er Tusvik og Tønne-fans (vi!!) har kanskje fått med seg forholdet mellom komikerne Sigrid Bonde Tusvik og Henrik Thodesen. Paret var sammen i 5 år, og gjorde det slutt i 2007.

I ettertid har det kommet frem at det var Thodesen som gjorde det slutt, noe som førte til en kjærlighets-sørgende Tusvik.

Senere har hun heldigvis brukt bruddet til noe positivt, Sigrid snakker tidvis både varmt og kaldt om eksen på både på scenen og i podcasten <3GØYALT PAR FØR OG GODE VENNER NÅ <3 (ADRESSA)

9. Nick Jonas + Miley Cyrus + Selena Gomez

Minstemann av Jonas-brødrene har tidligere hatt en flørt med både Miley Cyrus og Selena Gomez. (Ikke samtidig, bare så det er sagt.) 

I en video BBC Radio 1 publiserte tidligere i år, blir de tidligere Disney-stjernene nevnt i en løgndektor-test med Nick.

Spol til 2:42 for å se bekreftelse på at det tidligere har vært kjærlighet i luften, og sommerfugler i magen.Se også: #tbt: 8 TV-tryner som har gitt ut musikk

Nyeste saker fra 730.no

Les mer