Taylor Swift tipser 50 millioner fans om norsk artist

7. okt 2015 kl. 00:00
(UNIVERSAL/OLAV STUBBERUD) 

(UNIVERSAL/OLAV STUBBERUD) 

STAS!

Det er ikke bare hos oss at Coucherons nye samarbeid med stjerneskuddet Kehlani har gått på høy rotasjon.

«Alive» er en deilig sensommer-låt sentrert rundt 21-åringens ekstremt vakre stemme, og hyggelig nok krediteres også den norske produsenten Coucheron i tittelen på sporet. (Cashmere Cat og Kygo-style.) 

Saken fortsetter under 


Taylor Swift setter også pris på å føle seg levende, og anbefaler låten som en av 11 favoritter du bare mååå sjekke ut nå via sin Instagram.

 
Sertifisert oppsving? Jepp: T-Swizzle bikker snart 50 millioner følgere.
 
– Jeg har forsøkt å forholde meg nøkternt til det hele, men det er umulig å ikke synes det er megastas, sier Bærums-gutten til 730 i en tekstmelding fra København.
 
– Det er vanvittig gøy å være involvert i noe hun liker, og Kehlani fortjener all skryt for låta som jeg var så heldig å få lage med henne. Koselig å tenke på at Taytay, i noen få sekunder, tenkte på lille meg <3
 
– Jeg har lenge vært åpen fan av Taylor Swift – ikke bare på grunn av dette! Jeg tenker ofte på låtene hennes når jeg lager musikk, og hun har alltid vært helt i toppen på ønskelisten min over samarbeid. Kanskje er jeg et bittelite skritt nærmere nå…
 


Coucheron er for mange kjent for sin strålende remix av «CoCo»

Mer om Asker/Sandvika-flinkisen her

Et bilde publisert av Taylor Swift (@taylorswift)


Se også: Coucheron feirer debut doggystyle