Hopp til hovedinnhold

Taylor Swift donerer millioner til Ke$ha – men én popstjerne er ikke imponert

Et bilde publisert av 730.no (@730no)Kanskje litt ufortjent, men Taylor Swift er den personen som har fått desidert mest kritikk for å ikke offentlig støtte Ke$has kamp mot Dr. Luke og Sony. (Hvor er alle mennene?)


Se 20 artister som var rask på ballen her

I dag ble det kjent at Tay-Tay endelig har støttet Kesh, dog økonomisk. Via en representant bekrefter popstjernen at hun har donert 250 000 dollar til K$, tilsvarende 2.1 millioner kroner. Nyheten ble først kjent via Keshas mor, som takker for støtten via Twitter. 

Demi Lovato kastet i går skygge på de artistene som «kun prater om feminisme når det er praktisk», og mange mente det var rettet mot Taylor Swift.

Etter at nyheten om pengegaven i dag ble kjent, kom Demi med nok et utspill. Lovato mener at Swifty burde snakke ut om Kesha offentlig, eller ta det til kongressen. (Altså at å støtte henne offentlig har en større effekt enn å gi penger.) 


Taylor Swift tjener angivelig en million dollar hver eneste dag, så 250 000 er ikke mer enn noen timers arbeid for den driftige damen. (Ifølge Forbes er tallet «bare» 80-100 millioner dollar i året.)


Keshas mor setter derimot stor pris på pengene, og mener at 26-åringen er rik på de viktige tingene. 


I andre nyheter: Nå har endelig Miley Cyrus vist sin støtte også:


Se også: Kanye kaller Taylor Swift fake i lekket lydopptak

Nyeste saker fra 730.no

Les mer