Hopp til hovedinnhold
Sophie Elise hjalp 23 år gamle Miriam gjennom depresjon og angst (Privat)
Sophie Elise hjalp 23 år gamle Miriam gjennom depresjon og angst (Privat)

Tatoverer ansiktet til Sophie Elise Isachsen på kroppen – svarer haterne

Sophie Elise foreviget på kroppen.

Influenceren forteller hvem hun selv ville tatovert fjeset til. Svaret overrasker deg neppe 👑

Via Sophie Elise Isachsen og BFF Fetisha Williams’ Status-podcast får vi vite at det finnes ei jente som har førstnevntes ansikts tatovert på kroppen.

Det hadde undertegnede gravejournalist behov for å vite (mye) mer om.

Det er Miriam Nygård fra Grimstad som har foreviget influenceren i blekk.

Hvorfor, spør du? Hvorfor ikke, spør vi.

23-åringen forteller at Sophie er hennes store forbilde, og at hun hjalp henne gjennom angst og en dyp depresjon.

Under tatoveringen av nordlendingen er teksten «only human» – en referanse til Sophie Elise/Joakim Lundell-låten med samme navn som kom i 2017.

– Da jeg var på mitt verste, ble «Only human» sluppet og jeg visste med én gang hva min neste tatovering skulle være. Jeg ser på den når jeg føler livet tar en negativ vending. Den gir meg motivasjon og glede, sier Miriam til 730.

Se tatoveringen nederst i saken.

På spørsmål om hva slags reaksjoner hun har fått på den rause kroppskunsten, svarer Grimstad-jenta at det har vært både positivt og negativt.

– Noen synes den er nydelig og at historien bak er fin, men jeg har også blitt kalt oppmerksomhetssyk, falsk, at jeg bare gjør det for at Sophie skal se det… Mitt svar til haterne er: Jeg står for min tatovering og mening. Jeg elsker tatoveringen UANSETT hva andre mener. Dette er meg og kun meg.

Sophie selv synes at det hele er en stor ære. Hun er glad for at tatoveringen «ikke var stygg» 🙂

– Det hadde vært litt flaut, men den er skikkelig kul! Veldig bra estetikk, sier harstadværingen til 730.

Hvis du måtte tatovere noens ansikt på kroppen, hvem hadde du valgt?

– Så vanskelig spørsmål. Det må jo være noen som potensielt sett ser bra ut i tegnet versjon. Jeg har litt den alien-looken, så jeg forstår at det kunne gå med meg, hehe… Så da hadde jeg tatovert mitt eget. Kanskje jeg skal ta samme som henne?

For deg som lurte: Sånn ser det ut å ha Sophie Elise på armen (@miriamtheangel)

Se også: Amerikansk seriemorder inntar Larvik i ny serie – se rå trailer

Nyeste saker fra 730.no

Les mer