Hopp til hovedinnhold

Tar seg god tid før mannfolksjakt

Kanye West og Ne-Yo som gjester og sengescener i underbuksa (eller trusa, om du orker), skadet ikke Keri Hilsons gjennombruddslåt «Knock You Down», hennes første singel på VG-lista utenom Timbaland-gjestingen «The Way I Are» i 2007 som tok #1.

Men den 26 år gamle Atlanta-piken er ingen fersking, og hun skriver ikke bare musikken sin selv, hun skriver også for flere av de største popartistene i bransjen.

Keris fjerde video fra debutalbumet In a Perfect World… er balladen «Slow Dance», og slow dance er ofte ikke tekoppen til Ola og Kari. Det gjenstår altså å se om den sympatiske stjernen får nok en norsk hit.

I videoen til den The Royal Court og Jim Beanz-produserte låten, er hun nok engang i undertøyet, mens hun booster Dr. Dres godlyd i starten.

Noen av de som dukker opp er Chris Brown (hva synes Rihanna om det?), Omarion, Monica, Polow Da Don og Melody Thornton fra Pussycat Dolls.


Videoene til hennes tre forrige singler ser du nedenfor. En hit og to som ikke funket helt.

Bonus: Asher Roths tredje video, hvor Keri gjester – og hvor hun ikke er på mannfolksjakt – og Timbalands internasjonale landeplage.


730 snakket med Keri Hilson da hun gjestet London

Nyeste saker fra 730.no

Les mer