Hopp til hovedinnhold
Godsnuter (Nordisk Film)

Herman Flesvig tar over for Aksel Hennie i oppfølgeren til Terkel i Knipe – se traileren her!

15 år etter at Terkel i Knipe forandret danske, norske og internasjonale ungdomsliv for alltid er det endelig klart for en oppfølger. I 2004 stod Aksel Hennie for samtlige stemmer i den norske versjonen av den grove animasjonsfilmen, og i dag kan 730 avsløre at Herman Flesvig overtar stafettpinnen! En mer passende casting skal man jaggu lete lenge etter.

Ternet Ninja får tittelen Rutete Ninja i Norge, og har kinopremiere 24. mai. Se vår prat med Herman nedenfor aller første titt på traileren:

Rutete Ninja er hentet fra universet til Terkel i Knipe, men er ingen direkte oppfølger. Her er det Nordisk Film forteller om handlingen:

Asgeir går i 7. klasse, men er forelsket i uoppnåelige Jessica i 8. Hans forhold til stefaren Jørn og stebror Odin er mildt sagt anstrengt. Skolebølla Glenn fra spesialklassen plager ham, mens Asgeirs nerdete venn Odyssevs ikke er til særlig hjelp. Men en dag kommer Onkel Stewart med en helt spesiell bursdagsgave til Asgeir. En gave som kommer til å snu opp ned på Asgeirs verden: En sverdsvingende, rappkjeftet Ninja-dukke i rutete drakt som blir levende og terroriserer omgivelsene når både de og Asgeir minst venter det.

Gratulerer med verdens feteste jobb, Herman! Eller?

– Tusen takk! ja det er faktisk en utrolig fet jobb!

Hva tror du Aksel tenker om at du følger i hans fotspor? Eller vet han det kanskje allerede?

– Noe av det første jeg gjorde da jeg fikk rollen var å ringe Aksel, han syntes det var veldig kult. Han gjorde jo første filmen og leverte jo helt vanvittig… Så han gav meg en del tips.

Hva er ditt forhold til Terkel i Knipe? Var du fan da den første filmen kom?

– Jeg elsker Terkel i Knipe har sikkert sett den 10 ganger. Det var jo revolusjonerende når det kom en «grov» barnefilm på den tiden.

Facts! Har du en favorittlåt fra Terkel i Knipe?

– Rappen til Terkel er legendarisk, men likte også veldig sangen om Quang.

Enig. Hva skiller oppfølgeren fra originalen, og hvordan er de like?

– Det vil jo være en forskjell med tanke på at det er jeg som har stemmene og ikke Aksel, men det er jo ikke heller helt de samme karakterene som i den første filmen, så jeg har jo tolket karakterene på min måte.

–Det som er likt er den samme frekkheten og humoren, men det er jo en annen historie.

Hva tror du folket kommer til å tenke om Rutete Ninja?

– Hvis de er like fan av Terkel i Knipe som jeg var, tror jeg de kommer til å
like denne!

Se også: Instagram-prat med Herman Flesvig

Nyeste saker fra 730.no

Les mer