Hopp til hovedinnhold
Jack Harlow Drake Maggie Harlow Churchill Downs video louisville kentucky
Jack Harlow og Drake har blitt besties (Generation Now/Atlantic/Warner)

Jack Harlow og Drake rapper om kapp på Churchill Downs i Kentucky – se video

Jack Harlow inviterer med seg Drake til Kentucky.

Dynamittduett for Jack Harlow (født i 98). Ikke bare får med han med seg Drake på «Churchill Downs». Han får også Drizzy med seg i videoen. Som om det ikke er nok, får han den kanadiske superstjernen til å her stille på sin hjemmebane i Louisville. Nærmere bestemt Kentucky Derby, hvor de filmet snutten i forrige måned.

Jack har også med seg blant andre Bryson Tiller, låtens produsent Boi-1da, Jacks mentor DJ Drama (som gauler på det nyeste Tyler, the Creator-albumet) og komikeren Druski.

På ca. 3:15 danser Aubrey med Maggie Harlow; moren til Jack <3

Låten er rolig, men Jack Harlow og Drake serverer solide, introspektive bars.

Hvem er best?

Begge gutta ble veldig tipsy da de filmet snutten.

Apropos moren; det var Maggie som introduserte ham til rapmusikk som liten da han vokste opp på en hestebondegård i Kentucky. Jack husker at hun spilte alt fra A Tribe Called Quest til Public Enemy. Det snakker han om i det ferske intervjuet med The Breakfast Club.

Jack Harlow forteller at han ble så imponert da han hørte rappingen til Drake på låten, at han måtte justere sitt eget vers.

– Han gikk stupid… Jeg føler at dette er et av mine beste vers. Men her er [Drake] så sinnssyk at jeg tenkte «yo, jeg må legge til noen bars eller så kommer alle til å si at han drepte meg på min egen shit», sier han til Charlamagne tha God.

Charlamagne spøker og sier at det virker som om Drake forsøker akkurat det, noe Jack avfeier. Han elsker låten og bidraget til Aubrey.

– Noen av barsene [til Drake] betyr så mye for meg. Jeg skjønner at han her gir meg respekt på en måte som gjør at jeg føler meg veldig bra.

Jack Harlow debuterer som skuespiller: Se hvem han spiller med i White Men Can’t Jump 🏀

Drake er en rapnerd som følger godt med på undergrunnen. Allerede i 2019, et år før Jack slo gjennom med «WHATS POPPIN», visste OVO-sjefen hvem den daværende 20-åringen var.

– Første gang jeg møtte Drake var i 2019. Vi var i Atlanta og jeg var på en fest. Han så meg og han kom bare bort til meg. Og på det tidspunktet var jeg ganske storøyd, jeg hadde ikke ingen store låter i det hele tatt. Men han sa «yo, du har noe hard shit». Han fortalte meg at det betydde hele verdenen for meg, forteller Jack.

– Vi har sett hverandre siden opp gjennom årene. Da jeg hadde en konsert i Toronto, kom han til konserten min og vi ha blitt kjent med hverandre. Vi dro på ferie sammen.

Blant andre Jack Harlow: Her er de beste og verste antrekkene på årets Met Gala

«Churchill Downs» er fra Jacks andre album Come Home The Kids Miss You, som også har med Lil Wayne, Justin Timberlake og Pharrell Williams. Platen tok 3. plass på Billboard 200 og 2. plass i Norge (yessir, han gjorde det litt bedre i Norges land), godt hjulpet av hans globale smash «First Class».

Se også:

Breialt comeback fra The Game: – Nå vil dere forstå hvorfor jeg er den beste rapperen i live

Hvorfor må jeg synge som Magdi før de tror på oss? / UG4L norsk raps’ fremtid på tide å tro på oss: Ekte prat med UNDERGRUNN

Les mer