Hopp til hovedinnhold

Tar en ekstra dag i NorgeDa NRJ arrangerte gratiskonsert for Lady Gaga i Oslo allerede i 2008 ble ikke Sentrum Scene stappfull, men alle billettene ble lynraskt utsolgt da hun spilte i de samme lokalene i fjor sommer. I 2010 er hun selvsagt enda større, og kort tid etter at det ble annonsert at Gaga kommer tilbake Norge, ble konserten utsolgt på et par timer. Det er derfor stas at showet 16. oktober ikke blir det eneste: Lady Gaga spiller også i Oslo Spektrum søndag 17. oktober.

Billettsalget starter fredag 21. mai kl. 9:00. Hvis du ikke har billett til den første datoen, legg inn en påminnelse i kalenderen på telefonen din, for The Monster Ball Tour er angivelig sjuk.Dette sa pressen etter at 24-åringen fylte opp Globen to kvelder på rad for en drøy uke siden: - Så var det klart: Lady Gaga er det häftigste som hänt popmusiken det här årtusendet! (Expressen) - Oemotståndligt galet! (Dagens Nyheter) - Läskig – och härlig! (Aftonbladet) 


Gaga forteller at hun ikke er klar for en pause, fordi hun har «ild i magen», og at hun har laget mye ny musikk:Låtene Gaga fremførte i Stockholm: «Dance In The Dark», «Glitter & grease», «Just Dance», «Beautiful, Dirty, Rich», «Vanity», «The Fame», «Lovegame», »Boys Boys Boys», «Money Honey», «Telephone», «Brown Eyes», «Speechless», «So Happy I Could Die», «Monster», «Teeth», «Alejandro». Ekstranummer: «Poker Face», «Paparazzi» og «Bad Romance». 

«Alejandro», hennes hyllest til Ace of Base og Abba, bør kunne bli nok en svær hit for Gaga:

Mange tyske FHM-lesere ble sure da de annonserte at Lady Gaga skulle pryde fem av sidene, inkludert forsiden, i aprilnummeret, men da bladet kom ut, ble det for det meste god stemning.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer