Hopp til hovedinnhold
Khloe Kardashian dream blac chyna the kardashians shade
Khloé Kardashian ber folk om å vennligst slutte å sette familien og Blac Chyna opp mot hverandre - for barnas skyld (Instagram/khloekardashian)

Khloé Kardashian nekter for å ha kastet skygge på Blac Chyna

Tante Koko er lei av at folk tar ting ut av kontekst.

I ukens episode av familiens realityserie steller Khloé Kardashian i stand festligheter for sin nieses fødselsdag.

Her påpeker blant annet Scott Disick, som også er tilstede for å feire, at Koko er såpass god mot Dream Reneé Kardashian (fød i 2016) – datteren til hennes bror Robert Kardashian – at hun nesten fungerer som en slags ekstra mor.

I alle fall en slags ekstra forelder.

Khloé Kardashian sier seg så å si enig, og hevder at hun er det femte hjulet på vogna.

– Du er hjulet som får bilen til å bevege seg, presiserer Scott.

Tante Koko og Dream 🫶 (Instagram/khloekardashian)

Dette tolket altså flere som et slags stikk til Dreams mamma aka Blac Chyna, som ikke akkurat kan sies å ha hatt det beste forholdet med Kardashian-klanen.

Se også: Kris Jenner hevder at Blac Chyna ytret et ønske om å drepe Kylie Jenner

Men Khloé synes ikke noe om denne tolkningen, og tyr til Instagram for å avklare at det absolutt ikke var ment som å kaste skygge på nemesisen barnemoren.

39-åringen mener folk tar ting ut av kontekst og snur det om til noe det ikke er.

«Det gjør meg trist å se clickbait-overskrifter som tar ting ut av kontekst og snur det om til noe det ikke er. Jeg elsker ALLE niesene og nevøene mine mer enn jeg kan uttrykke. Dream og jeg er spesielt nære. Broren min og jeg er spesielt nære. Jeg er med Dream hele tiden fordi jeg er med broren min hele tiden. Min kjærlighet for henne kan ikke måles. True og Dream er bestevenner, og jeg føler med så utrolig velsignet for at de har det forholdet. Jeg tenker på ALLE niesene og nevøene mine som mine babyer. Jeg tenker til og med på mine søstre som mine babyer», begynner Koko.

(Instagram/khloekardashian)

Videre forteller hun at hun priser seg lykkelig for at hele familien kan hjelpe hverandre med å oppdra hverandres barn sammen.

I post nummer to, forklarer Khloé at hun hater at noe så søtt som Dreams bursdag blir snudd om til noe negativt.

Hun presiserer deretter at alle – inkludert Rob og Angela Reneé White alias Blac Chyna – gjør sitt beste, og at alle barna er lykkelige og elsket.

«Jeg er sikker på at The Kardashians VS Chyna er mer morsomt å lese om, men det er virkelig ingenting der lenger. Vi vil alle bevege oss videre fra all negativiteten. Fokuset er Dream. At hun er lykkelig og at alle sørger for at hun føler ubegrenset kjærlighet hos pappas hus, mammas hus og i det hele tatt alle i familien sitt hus», skriver Khloé.

(Instagram/khloekardashian)

Tante Koko ber til slutt alle om vennligst slutte å stille de opp mot hverandre.

Det må jo sies at det nødvendigvis ikke er sååå rart at noen fortsatt gjør det, ettersom vi fikk servert klippet nedenfor, som barna også kan se en dag, men ok Koko – hvis du sier så.

https://www.youtube.com/shorts/LwAse5DKovI

«Livet er vanskelig nok som det er. La oss forsøke å lede med kjærlighet og forståelse. Spesielt når det involverer barn som kanskje ser din clickbait en dag», avslutter Khloé oppfordrende.

Se også: Khloé Kardashian trøster søsteren som gråter over eksen 🥺

Les mer