Hopp til hovedinnhold
wednesday season 2 jenna ortega boyfriend dating 730no
Jenna Ortega serverer en BTS fra SAG Awards 2023 (Instagram/jennaortega)

Jenna Ortega blir stressa av tanken på kjæreste

Jenna Ortega har ikke tid til romantikk. I alle fall ikke et ordentlig forhold.

Wednesday-stjernen Jenna Ortega (født i 02) er lykkelig som singel – til fordel for karrieren.

– Jeg hater å være goo-goo gaga over en gutt. Jeg tror det i hemmelighet skyldes stolthet, forteller 20-åringen til amerikanske ELLE.

– Det er et problem med mange kvinnelige karakterer at mange av dem er gutteorienterte. Eller det de uttrykker eller føler er basert på en gutts posisjon og en gutts historie, legger hun til.

Jenna Ortega, som ble Golden Globe Awards-nominert for hovedrollen i Netflix’ Addams Family-spinoff, pryder ELLE-forsiden i forbindelse med Scream VI.

jenna ortega boyfriend elle magazine cover

(Felix Cooper/ELLE)

I slasheren gjentar hun rollen som Tara Carpenter. Jobben som skuespiller kommer før dating.

– Kanskje jeg er for besatt av arbeidet mitt, men tanken på et forhold stresser meg. Og også å være så sårbar med noen… Og måtte bli kjent med noen så godt og ha noen som ser deg for alt du er? Hjernen min vet at jeg ikke trenger å tenke på det akkurat nå, ler Jenna.

jenna ortega boyfriend elle magazine cover 730no

(Felix Cooper/ELLE)

Utenom Scream har hun spilt i skrekkfilmene Insidious: Chapter 2, The Babysitter: Killer Queen, Studio 666 og Ti West-suksessen X. Hun elsker sjangeren. Gjerne filmer hvor blodet spruter. Selv om hun ikke vil bli stemplet som kun scream-queen.

– Jeg er definitivt skuespilleren som [roper] «mer blod» hvis jeg skal si hva jeg mener. La en scene være så blodig og blodrød som mulig, sier Jenna til ELLE.


Se også: 730.no anmelder Scream


– Å bli satt i en bås er noe jeg ikke vil. Men jeg har enorm respekt for horror-sjangeren. Det er utrolig vanskelig for meg å takke nei til et godt skrekkmanus, og jeg har vært så heldig å gjøre mye [horror] de siste årene.

Når det kommer til Scream, tar hun jobben blodseriøst.

– Jeg har så mye respekt for franchisen at jeg ikke vil gjøre noe feil. Jeg ønsker å yte [Scream-filmene] rettferdighet, men jeg ville heller ikke kopiere noen andre.

Jenna Ortega forteller at hun i Wednesday sesong 2 oppgraderes til produsent for Netflix-serien, sammen med blant andre Tim Burton.

Noe som gjør at hun kan bestemme mer.

Det betyr ikke at California-jenta ikke var med å bestemme da de filmet sesong 1.

Jenna forteller Armchair Expert at hun gjorde så mange forandringer underveis at hun «nesten ble uprofesjonell».

– Da jeg leste hele [manuset til] serien, skjønte jeg… «Åh, dette er for et yngre publikum». Da jeg først ble med hadde jeg ikke hele manuset. Jeg trodde serien skulle bli mye mørkere og jeg visste ikke hvordan tonen var, eller hvordan musikken ville høres ut, sier hun til podcasten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 730.no (@730no)

– Jeg tror aldri jeg har vært nødt til å sette ned foten mer på et sett som på Wednesday. Alt Wednesday gjør, alt jeg måtte spille, ga ikke mening for karakteren hennes i det hele tatt! Er hun involvert i kjærlighetstrekant? Det ga ingen mening. Det var en linje om en kjole hun må ha på seg til en skoledans, og hun sier… «Herregud, jeg elsker den. Uff, jeg kan ikke tro at jeg sa det. Jeg bokstavelig hater meg selv.» Jeg måtte si nei.

wednesday season 2 jenna ortega boyfriend dating 730no

(Netflix)

– Det var perioder på settet hvor jeg til og med nesten ble uprofesjonell. Jeg bare begynte å forandre linjene.

– Manusveilederen trodde jeg skulle gå med på noe, og så måtte jeg sette meg ned med forfatterne. De bare «vent, hva skjedde med scenen?» Og jeg måtte gå og forklare hvorfor jeg gjorde visse ting. Jeg ble veldig, veldig beskyttende overfor [Wednesday]. Du kan ikke ha hovedrollen i en historie og ikke ha en følelsesmessig fortelling? Det er kjedelig og ingen liker deg. Når du er liten og sier veldig syke, støtende ting, er det morsomt og søtt. Men så blir du tenåring og da blir det nasty – og du vet det.

Throwback: Det var Jenna Ortega selv som laget koreografien til sin virale dans til «Goo Goo Muck» med The Cramps 💃🏼 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 730.no (@730no)

Den tidligere Disney-barnestjernen holder kortene tett til brystet når det kommer til hvem hun dater.

Jenna forteller Just Between Us at folk dikter opp kjærester til henne.

– Ifølge internettet har jeg datet seks gutter, [men] jeg har ikke datet noen av dem, sier You-stjernen. Noen av guttene hun har blitt fotografert med og/eller koblet til er Jacob Sartorius, Asher Angel og Isaak Presley. Men ifølge Jenna selv er dette bare kompiser.

Det er ikke rart at Jenna ikke har tid til forhold. I kjølvannet av Scream VI har hun allerede spilt inn fire filmer. Den neste som skal ut er Brian Helgeland-thrilleren Finestkind med Tommy Lee Jones. Før hun starter på Wednesday sesong 2, filmer hun et drama med The Weeknd og Barry Keoghan: Les mer

Se også: Jenna Ortega og Percy Hynes White fra Wednesday sammen i romkom Winter Spring Summer or Fall

Les mer