Hopp til hovedinnhold
armie hammer podcast painful lessons
Armie Hammer på visning av Free Fire på BFI London Film Festival på Odeon Leicester Square i England (Gareth Cattermole/Getty/BFI)

Armie Hammer er takknemlig for å ha blitt eksponert

Armie Hammer snakker selvfølgelig ut om den vanskelige tiden.

For tre år siden begynte Armie Hammer (født i 86) å føle konsekvenskulturen da hans forstyrrende tekstmeldinger med kannibalistiske seksuelle fantasier lekket på nettet.

Kombinert med flere anklager om å manipulere kvinnelige fans til sadomasochistisk sex – og misbruk av partnere.

Les også: Armie Hammers eksen Elizabeth Chambers: – Jeg er sønderknust

Men Armie Hammer er ikke kansellert.

Hollywood-stjernen fra The Social Network og Call Me by Your Name er dessuten «veldig takknemlig» for å ha blitt eksponert.

– Uansett hva det var folk sa [at jeg har gjort], uansett hva det var som skjedde, er jeg nå på et sted i livet mitt hvor jeg er takknemlig for hver eneste del av dette, sier han til Painful Lessons.

– Nå er jeg faktisk på et sted hvor jeg er veldig takknemlig for det. Fordi der jeg var i livet mitt… Før alle de tingene skjedde med meg… Følte jeg meg ikke bra. Jeg følte meg aldri tilfreds.


Les også: 22-åringen Paige Lorenze opplevde Armie Hammers BDSM som skummelt og smertefullt


Samtidig som skuespilleren ble mer berømt, ble han mer og mer avhengig av sine angivelige aktiviteter med damer, som han stort sett kontaktet via Instagram. Armie sier at det skyldes at han ikke klarte å gi kjærlighet til seg selv.

Elizabeth Chambers og Armie Hammer på New York Fashion Week i 2018 (Mike Coppola/Getty)

Elizabeth Chambers og Armie Hammer på New York Fashion Week i 2018 (Mike Coppola/Getty)

– Jeg fikk aldri nok… Og jeg var aldri på et sted hvor jeg var fornøyd med meg selv, hvor jeg hadde selvtillit, forteller han til podcasten.

– Jeg visste aldri hvordan jeg skulle gi meg selv kjærlighet. Jeg visste aldri hvordan jeg skulle gi meg selv validering.

– Men jeg hadde denne jobben der jeg var i stand til å få det fra så mange mennesker at jeg aldri trengte å lære å gi det til meg selv.

Armie Hammer startet rehabilitering i 2021 og han er fortsatt til behandling.


Se også: Armie Hammer beklager drøy video fra sin finsta


Armie Hammer as Cameron Tyler Winklevoss the social network 730no

Armie Hammer som tvillingene Cameron og Tyler Winklevoss i David Fincher sin Oscar-nominerte biopic The Social Network (Sony Pictures)

Til tross for tekstmeldingene med sine ville fantasier, nekter han for de kannibalistiske anklagene. Hans mentale helse nådde til slutt et punkt hvor han ikke lenger ønsket å leve.

– Det var mange ganger jeg tenkte at jeg ikke orker dette mer. Jeg fikk så mye hat […] Det var en gang jeg sto ved havet og svømte veldig langt ut og bare lå der… Et dårlig selvmordsforsøk… Men jeg tenkte at jeg ikke kunne gjøre det mot barna mine.

I 2023 fortalte han også om denne mørke ferien med barna sine.

– Jeg håpet at jeg enten druknet, eller ble truffet av en båt, eller spist av en hai, sier han.

I det samme intervjuet forteller Armie Hammer at han selv er et offer.

Skuespilleren sier at han ble seksuelt misbrukt av en pastor som 13-åring, og at overgrepet «utgjorde en farlig presedens i livet» hans.

– Dette gjorde at jeg ble introdusert til seksualitet i livet mitt på en måte at det var helt utenfor min kontroll. Jeg var maktesløs i situasjonen. Seksualitet ble introdusert for meg på en skummel måte hvor jeg ikke hadde kontroll. Mine interesser gikk deretter over til… Vel, jeg vil ha kontroll i situasjoner, seksuelt.

Timothee Chalamet og Armie Hammer på Academy Awards i 2018 (Valerie Macon/Getty)

Timothee Chalamet og Armie Hammer på Academy Awards i 2018 (Valerie Macon/Getty)

Til tross for anklagene valgte LAPD å ikke ta ut noen siktelser mot Armie Hammer grunnet manglende beviser.

Les også: Dokumentaren House of Hammer er mørk kost


Trenger noen å snakke med? Hjelpetelefonen for seksuelt misbrukte er åpen døgnet rundt på telefonnummer 800 57 000. Du kan også kontakte Alarmtelefonen for unge via chat eller telefon 116 111. Utsettes du eller noen du kjenner for vold eller overgrep hjemme? Kontakt Barnevernvakten. Vil du anmelde? Kontakt politiet på tlf 02800 når som helst.

Les mer