Hopp til hovedinnhold
GARY ROSS OG JENNIFER LAWRENCE (NORDISK FILMDISTRIBUSJON/LIONSGATE)

Takker nei til The Hunger Games 2

GARY ROSS OG JENNIFER LAWRENCE (NORDISK FILMDISTRIBUSJON/LIONSGATE)

Premieredatoen til Catching Fire, oppfølgeren til The Hunger Games, er satt til 22. november 2013, som er en stund til. Men i vinter skal hovedrolleinnehaver Jennifer Lawrence tilbake i sitt X-Men-kostyme som Raven Darkholme alias Mystique, slik at hun allerede til sommeren må tilbake til fremtiden som Katniss Everdeen. Filmselskapet Lionsgate har dermed dårlig tid. Etter rekordsuksessen til The Hunger Games hadde det vært gunstig for dem å igjen få med regissør Gary Ross, noe de – til tross for lange forhandlinger – trodde var i boks. Men i natt sendte Gary ut en pressemelding hvor han forteller at han takker nei.


– Jeg har bestemt meg for å ikke regissere Catching Fire. Som en manusforfatter og regissør, så har jeg rett og slett ikke tid til å skrive og forberede filmen jeg hadde lyst til å lage grunnet den fastlåste og stramme produksjonsplanen.

Regissøren legger til at innspillingen av The Hunger Games har vært den mest lykkelige delen av hans karriere så langt, og at Jennifer Lawrence oversteg hans villeste forventninger.

Ordet på gatene er at Gary Ross pussig nok vil kunne tjene mer penger på å gjøre andre filmer, og at han er større fan av første del av Suzanne Collins’ The Hunger Games-romantrilogi enn Catching Fire.

Lettbeint bonus: Barbie-skaperne hos Mattel har selvfølgelig disket opp med en Katniss-dukke:


Se også: The Hunger Games > Robinsonekspedisjonen

Nyeste saker fra 730.no

Les mer