Hopp til hovedinnhold
Tim og Kyrre 💔❤️

Topp 9 norske sanger som kom i dag

Wow, allerede straks helg?

Det betyr at det nærmer seg mandag</3…. Neida!

Njut fredagens kuraterte liste med norske slipp og vennligst ha en vidunderlig weekend.

Kygo x Avicii x Sandro Cavazza «Forever Yours (Avicii Tribute)»

Kyrre Gørvell-Dahll fikk ikke sjansen til å gå i studio med sin venn Tim Bergling før han gikk bort. Men her får vi heldigvis et posthum samarbeid mellom gutta. Dette er en låt Avicii og svenske Sandro startet, som bergenseren altså fikk gleden av å fullføre. Det lyder som en vemodig, vakker smash. Mange kjenner også Sandro fra Avicii-singler som «Without You», «Sunset Jesus» og «Gotta Love Ya», samt Kygos «Happy Now»; også en hyllest til den ikoniske EDM-stjernen.

 

Highasakite «Under the Sun»

– No matter what you say, it’s sounding like a lie… Gud bedre. Hvis det norske vintermørket gjør deg deppa, kan det føles godt å klamre seg til denne perlen fra Ingrid Helene Håvik. Låten vokser og vokser for hver lytt. Produsert av Kristoffer Bonsaksen og Trond Bersu.

 

Yomi «De andre»

Ingen av de andre vil være med ut å leke noe mer – de vil ut å danse 🙁 Det lyder kanskje trist, men Oslo-gutten Yomi Baisa gjør det til et anthem. Igjen har han samarbeidet med Stavanger-godsnuten Kapteinen og svenske Vinter.

 

Peder Elias feat. Zikai «Sharper»

Sangfugl med sans for skarpe jenter. Kanskje det er derfor Peder Elias Eriksrud valgte svenske Isabelle Zikai Gbotto Carlsson – som P3 i Sverige puttet på sin «se opp for»-liste. Låten er en påminnelse om at alle saker – i alle fall stort sett – har to sider. Også når det kommer til kjærleiken.

 

Linnea Dale «Out of Heaven»

Svevende og mjukt fra Telemark-talentet – med et svulstig løft. Produsert av Even Ormestad og Even Ormestad fra Jaga Jazzist.

 

Kald Flamme & Ezzari «Fokusert»

Radarparet er slår seg sammen på nytt, med Kald Flamme tilbake i feriemodus – nå på vei til Italia. Men videoen er skutt i Paris. En fransk remix med PNL hadde vært tres allumé? 🔥 2ndHaf på beaten.

 

Pegah «Aura»

Hvordan står det til med din aura? Her er den fjerde singelen til singer-songwriter (og designer) Pegah Afifi fra Oslo, som stiller med produksjon fra JNS, Mourad Jarrai og Morgan Kornmo.

 

P.ESA «LNL»

Norsk R&B var tent i 2019 og fortsetter forhåpentligvis i 2020. Kevin Joseph Dela Cruz Webjørnsen alias P.ESA, signert til Vitamin, følger i alle fall opp fjorårets «OHANA» med et stilig slipp. Låten til det maskerte stjerneskuddet er i musikalsk regi av yz.

 

Martin Hazy «Visje gå hem»

Har du roen på nach? Martin og gutta hans er ikke hypp på å dra hjem 😤😤😤 Den bergenske gatestjernen fra Dårlig Vane går hardt i malingen med musikk fra Marius Hantho. Bonuspoeng for coveret 🤮🤮🤮

 

Tiësto & 7 Skies feat. RebMoe «My Frequency»

Vi avslutter med tørnt steking via Norge, Nederland og Italia. Rebecca Sophia Moe alias RebMoe er det store sjanser for at du har hørt med Coucheron og Pasha. Her teamer hun opp med den nederlandske, smørblide, 51 år gamle fistpump-gudfaren Tiësto og den litt yngre italienske veteranen David Boldini alias 7 Skies. Uansett hvilken nasjonalitet og frekvens du har: God helg!

Norske artist-goals deluxe:

Se hva AURORA skal gjøre i Los Angeles om to uker!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer