Hopp til hovedinnhold
TIP VS. WEEZY (GRAND HUSTLE/ROC NATION/COLUMBIA/SONY, YOUNG MONEY/CASH MONEY/REPUBLIC/UNIVERSAL) 

T.I. om Lil Wayne sin misnøye med Black Lives Matter: – Dette er helt uakseptabelt

TIP VS. WEEZY (GRAND HUSTLE/ROC NATION/COLUMBIA/SONY, YOUNG MONEY/CASH MONEY/REPUBLIC/UNIVERSAL) 

T.I. og Lil Wayne har kjent hverandre lenge og jobbet sammen flere ganger.

Men de er nå veldig uenige.

Tip, som er aktuell med den politiske EP-en Us or Else, slår hardt ned på Weezys Nightline-intervju på ABC (USAs tredje største kanal) om Black Lives Matter.

Weezy sier at BLM ikke har noe med ham å gjøre og at han ikke føler noen tilknytning til kampanjen.

– Min sønn og datter viste meg dette for første gang og spurte meg hva du mener, skriver Atlanta-veteranen til Lil Wayne.

– Jeg vet ikke hva du går gjennom eller hva du forsøker å unngå, men dette er absolutt helt uakseptabelt. Du er respektløs mot deg selv, en skam for ditt familienavn og vanærer arven din.

– Du har barn som ser opp til deg. Du har sønner og en datter som er avhengig av ditt lederskap. Bro, hvis du ikke står for noe, alle pengene, smykkene, bilene, de store husene, bandanas-ene og hitsingler betyr ikke en dritt! Folket vårt blir undertrykket. Vi blir jaktet på, fanget og slaktet hver dag! Du må komme deg ut av boblen du har bodd i og studere det som foregår rundt i USA!

– Jeg vet at DU ER BEDRE ENN DETTE!

– Slutt å pinliggjøre deg selv og alle som har støttet deg. Det er ikke noen mellomting. Undertrykkelse har ingen nøytral side; enten er du endel av de undertrykkende eller så er du undertrykkeren, konkluderer den 36 år gamle Grand Hustle-sjefen.

Les det åpnede brevet fra T.I. til Lil Wayne og se svaret Tip får nedenfor.
Lil Wayne ser ut til å svare slik:
OPPDATERT: Waynes straks 18 år gamle datter Reginae Carter skriver på Insta-en til T.I. at Tip gjør dette for oppmerksomhet, ettersom han tar det i offentligheten istedenfor å gå direkte til Weezy:

Nyeste saker fra 730.no

Les mer