Synd at hun er ukjent i Norge

17. des 2008 kl. 00:00

Det er vel ikke mangel på talent som gjør at Aubrey O’Day lett kan ta t-banen fra Stovner til Bærum uten å bli gjenkjent. Hennes lave kjendisstatus i Norge skyldes vel heller at Making The Band og/eller at hennes musikk aldri har tatt av.

Etter at hun vant realityserien og dermed ble med i P. Diddys jentegruppe Danity Kane, var noe av det første hun gjorde å klage over at hun ikke tjente noe penger. Deretter ble blondinen kastet ut av gruppen, noe hun feiret med å stille opp mer og mer lettkledd og laget show for paparazzien.
Type Jenna Jameson anno 1995. Altså, muligheter for fengende kioskvelteroppslag.
Men i Norge blir det litt vrient for media, ettersom man fortsatt må forklare hvem Aubrey O’Day er.
Overskrifter med navnet hennes vil iallefall ikke funke. Det blir heller for eksempel: «Se på Diddys dame», «Trusesjokk for popstjerne», «Kjendis vurderer Playboy», etc.

(Nesten som skuespilleren Tara Reid, som det også er mye å skrive om, men som er en kjendis som liksom ikke er kjent nok i Norge. Litt slik det var med Kim Kardashian før.)

Tirsdag ble det mer tabloid moro med den struttende, 24 år gamle tidligere Diddy-sangeren. Hun røpet nemlig at hun er glad i både gutter og jenter.

– På det nåværende tidspunktet i livet mitt kan jeg ikke si hva som er min seksuelle preferanse, forteller nesten-kjendisen til US Magazine.
– Det eneste jeg ser etter i livet er utrolig begjær og ærlig kjærlighet.

En dag håper Aubrey O’Day å bli like kjent som Lindsay Lohan. 

(Se video nedenfor.)

Videoen til Danity Kanes «Damaged»: