Sylvester og Dolph møtes igjen

1. des 2008 kl. 00:00

RAMBO VS. SLANGE (LIONSGATE)

Før verden blir velsignet med en ny runde Rambo og Rocky, skal Sylvester Stallone (62) regissere The Expendables med seg selv i hovedrollen. Men actionstjernen er ikke den eneste tøffingen.
Sly, som også har skrevet manus, har fått med kinesiske Jet Li (45) og britiske Jason Statham (36) fra The Transporter-filmene. Søndag bekreftet også svenske Dolph Lundgren (51 eller 49) – på sin Myspace – at han har takket ja til å bli med.

Stockholm-mannen ble kjent som det russiske monsteret Ivan Drago i kultfilmen Rocky IV i 1985, den mest populære delen av boksefilmserien.

Sylvester skal gjøre neste Rambo annerledes.

I det høyspente politiske dramaet må herr Balboa inn i ringen i Moskva for å hevne drapet på sin venn Apollo Creed, som døde i en oppvisningskamp mot det blonde beistet spilt av Lundgren.

Dolph har i etterkant spilt i over 30 filmer, men svenskens arbeid blir sjeldent satt opp på kino. Deltakelsen i Sylvester Stallones nye, vil trolig være et gunstig unntak.

The Expendables’ handling er ikke så viktig, men for ordens skyld tar den for seg en gruppe leiesoldater som har fått i oppdrag å fjerne en sør-amerikansk diktator.

Sly og hans tre actionhelter starter innspillingen i Puerto Rico og Louisiana i februar.

Sylvester Stallone er aktuell i en russisk vodkareklame:


Dolph Lundgren er aktuell med kona i en svensk Røde Kors-kampanje:


Dramatisk i Russland for Dolph Lundgren og Pussycat Dolls-wannabe.