Hopp til hovedinnhold

Svime-Fladen på nye eventyr!

BRR its cold in here!!
Kom akkurat inn døren. Var så dritt lei av å sitte inne, at jeg prøvde meg på jobb i dag. Skjønte fort at det ikke var en kjempe ide’ da jeg allerede i taxien på vei opp kjente kvalmen bre seg. Men det var utrolig godt å se Stian og Petter igjen. Klarte å gjennomføre sendingen og alt gikk bra, men det skal bli godt å ligge on the sofa resten av dagen!

I kveld skal Hustle & Flow spille på Cosmo (eller Cayenne som det heter nå..). Jeg har skikkelig lyst til å gå å se! Det ligger bare noen hundre meter nedi høgget (oh harry, like it!), så kanskje jeg orker en bitte liten tur. Alex er Dj’en deres, så kanskje jeg kan lure han til å bære meg ned 😉

Ha en flott fredag alle! Kle på dere godt. Det er KALDT!! Se, jeg ligger med pannebånd og skjerf under dyna 🙂

Les mer