Hopp til hovedinnhold
Khy Kylie Jenner Emma Grede skims 730no 730 agency oslo norway
Khy by Kylie Jenner

Khy bryter ned barrierer ifølge Kylie Jenner

Khy er klesmerket til Kylie Jenner – via gründerne til SKIMS.

Kylie Jenner (født i 97) utvider sin virksomhet og blir creative director.

For sitt eget motehus.

1. november lanserer tobarnsmoren klesmerket Khy.

Ikke overraskende er det Emma og Jens Grede som står bak Khy. Ekteparet startet og drifter SKIMS og Good American, som frontes av henholdsvis Kim Kardashian og Khloé Kardashian.

Khy Kylie Jenner Emma Grede Jens Grede

(Khy)

Ifølge pressemeldingen sendt til 730.no er navnet Khy – åpenbart – en vri på Kylies kallenavn Ky. Hun la til en stum h i navnet for å «symbolisere skjebne, lykke og spiritualitet».

Khy Kylie Jenner Emma Grede skims 730no 730 agency oslo norway .

(Khy)

Kylie beskriver merket som «en unik blanding av kreativitet, samarbeidsånd og uovertruffen kvalitet til en overkommelig pris».

Khy clothing Kylie Jenner Emma Grede Jens Grede

(Khy)

Woke fast fashion? Alt fra Khy skal koste mindre enn 200 dollar. Den første kolleksjonen har 12 plagg som starter på 48 dollar. Størrelsene er fra XXS til 4X. Kolleksjonen er laget av de Berlin-baserte Namilia-grunnleggerne Nan Li og Emilia Pfohl.

Khy Kylie Jenner Emma Grede skims 730no 730 agency oslo norway

Kylie Jenner sier at Khy «er en hyllest de ubegrensede mulighetene innen mote».

Kylie Jenner tongue Khy Emma Grede skims 730no 730 agency oslo norway .

(Khy)

– Jeg ønsket å gjøre Khy til en plattform for at våre kunder skal få muligheten til å oppleve mote, gjennom nye designere og merkevarer. Men til en mer tilgjengelig pris.

I 2015 startet Kylie Jenner og Kendall Jenner det kortvarige klesmerket Kendall + Kylie i samarbeid med britiske Topshop.

Khy Kylie Jenner EmmaGrede skims 730no 730 agency oslo norway

Khy er ikke det første klesmerket som Travis Scott-eksen lanserer «alene». I 2021 startet hun Kylie Swim, som endte i et kjapt mageplask.


Les også: Se Kylie Swim slaktes av kundene


Noen dager etter at de første bikiniene og badedraktene kom i salg, ble kvaliteten dratt på sosiale medier. Flere TikTok-videoer ble virale. En måned etter lanseringen ble merkets Instagram-konto lagt på is frem til 2022. Relanseringen endte etter tre måneder.

Khy Kylie Jenner Emma Grede Jens Grede 730no 730 agency oslo norway

(Khy)


Les også: Kylie Jenner: – Nå og alltid står vi med Israels folk!


Det er britiske Emma Grede og hennes svenske ektemann Jens Grede (grunnleggeren av denimmerket Frame) som styrer moteforretningsvirksomheten til The Kardashians.

Emma Grede Khy Kylie Jenner skims 730no 730 agency oslo norway

Emma Grede står bak Jenner/Kardashian-klesmerkene Khy, SKIMS og Good American (Instagram/emmagrede)

I 2015 pitchet de Good American for Kris Jenner. Året etter startet ekteparet klesmerket med Khloé Kardashian som frontfigur og partner. I 2017 flyttet Emma og Jens til Los Angeles, for så å starte SKIMS med Kim Kardashian.

Kim Kardashian, svenske Jens Grede og Emma Grede vinner Innovation Award under CFDA Fashion Awards i 2022 (Instagram/emmagrede)

Kim Kardashian, svenske Jens Grede og Emma Grede vinner Innovation Award under CFDA Fashion Awards i 2022 (Instagram/emmagrede)

Svensken, som er CEO for SKIMS, sier at de solgte tre millioner plagg det første året. (Fun fact: Firebarnsmoren Emma Grede er den første svarte deltakeren til å delta på gründer-realityserien Shark Tank.)


Kylie er det nye ansiktet til Acne Studios.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 730.no (@730no)

Ky startet Kylie Cosmetics i 2015. Coty eier majoriteten av selskapet.

Kylies sminkekollega/konkurrent Rihanna har nesten forlatt musikken til fordel for suksessen FENTY BEAUTY, som driftes av LVMH. (De har 87 000 ansatte og er Europas første selskap til å bli verdsatt for over 5 600 000 000 kroner alias fem billioner.) I likhet med Kylie har Ri også lansert klesmerke. I 2019 startet hun FEИTY, som ble lagt ned i 2021.


Annonse: Smykk deg med design som hyller arven etter 2Pac 🌹

Nyeste saker fra 730.no

Les mer