Hopp til hovedinnhold
HEISANN BISLETT (DEF JAM/UNIVERSAL)

Svensk superstjerne til Findings!

HEISANN BISLETT (DEF JAM/UNIVERSAL)


Som om DJ Snake, Tiësto og hele Norges Karpe Diem ikke er nok for en helg…


Nå bekrefter Findings at Alesso blir en headliner for Oslo-festivalen.


25-åringen fra Stockholm har allerede fått seg globale hits som «Under Control» feat. Calvin Harris & Hurts og «Heroes» feat. Tove Lo – samt fjorårets «I Wanna Know» med Nico & Vinz – samtidig som har har gjort shows over store deler av verdenen og smykket seg med Grammy-nominasjon for OneRepublics «If I Lose Myself (Remix)»


Den svenske Def Jam-artisten, som egentlig heter Alessandro Lindblad (familie i Italia), begynte å spille piano da han var 7 år, noe som skled over i EDM i tenårene. Selvfølgelig via remix-varianten; med stort hell.


Fem år etter at Ingrosso fra Swedish House Mafia ble mentoren hans, så står Alesso solid på sine egne ben som produsent og DJ. Den norgesaktuelle stjernen har over 700 millioner hos Spotify og 400 millioner hos YouTube.


Når
Alesso spiller på Magensta-scenen på Findings i sommer, så skal han bevise overfor Norge at er av de største gutta i gamet. 
 
Findings går ned i på Bislett stadion i Oslo 18. og 19. august. Festivalen ble fort utsolgt ifjor. Flere artister annonseres snart. Mer info om Findings her

Nyeste saker fra 730.no

Les mer