Hopp til hovedinnhold
Jason Derulo seksuell trakasserin Emaza Gibson
Jason Derulo nekter for anklagene om seksuell trakassering av Emaza Gibson (Instagram/jasonderulo)

Emaza Gibson anklager Jason Derulo for seksuell trakassering

Jason Derulo saksøkes av Emaza Gibson.

Sangeren Emaza Gibson tar ut søksmål mot blant andre Jason Derulo, og anklager han for seksuell trakassering.

«Watcha Say»-artisten nekter selv for anklagene og kaller dem falske.

I søksmålet til Emaza Gibson, hevder hun at hendelsene skjedde etter at Jason Derulo signerte henne til en platekontrakt hos Atlantic Records.

Emaza påstår at hennes daværende mentor skal ha sagt at dersom hun ville klare seg i bransjen måtte hun si seg villig til å delta i «goat skin og fish scales». Ifølge dokumentene er dette et haitisk utrykk som refererer til seksuelle ritualer, geiteblod, blodritualer og det å ta kokain.

Artisten mener altså at timingen på uttalelsen til Jason betyr at han forventet at hun skulle utføre seksuelle tjenester for at han selv skulle fullføre sin rolle som mentor og samarbeidspartner.

(Instagram/emazadilan)

Se også: JD Slår ned to menns om kaller han Usher


Emaza mener også at dette kan bevises via hans ytterligere oppførsel, da han ved flere anledninger skal ha satt opp tid i studio sent på kvelden.

I søksmålet står det også at han ved flere anledninger skal ha invitert henne på middag og drinker, og hun skal ha følt seg tvunget til å takke ja til å ta i mot sistnevnte – til tross for at hun egentlig ikke ønsket dette.

Det fortelles blant annet om en hendelse der hun motvillig sa ja, og umiddelbart kjente smaken av en upassende mengde alkohol i drinken.

Emaza Gibson hevder også at Jason Derulo skal ha skreket henne i ansiktet da hun en dag kom for sent til studio.

Jason Derulo og Emaza Gibson (Instagram/emazadilan)

«Derulo skrek bare centimeter fra [Gibsons] ansikt: Jeg vet ikke hvem du tror du er! Det er meningen at du skal være her før meg! Du må planlegge bedre», står det at «Talk Dirty»-artisten skal ha skreket.

Ettersom Emaza ikke ga det hun hevder at superstjernen ville ha fra henne, skal han omsider ha droppet henne og avtalen deres.

– Jeg er på et punkt i livet nå som er veldig hjerteskjærende. Jeg har angst, jeg er traumatisert og jeg har måttet takle umenneskelig jobbsituasjoner… På dette punktet er jeg tilbake til null og har ingenting, sier hun til NBC News.

Jason Derulo mener på sin side at anklagene ikke stemmer.

Jason Derulo satser på TikTok-hit (Atlantic/Warner)
Atlantic/Warner)

Via sin talsperson sier han til People at anklagene både er falske og skadelige.

– Disse påstandene er fullstendig falske og skadelige. Jeg er i mot alle former for trakassering og fortsetter å være støttende overfor mennesker som jager drømmene sine. Jeg streber etter å leve mitt liv på en måte som har en positiv innvirkning. Så jeg er dypt fornærmet av disse ærekrenkende anklagene, lyder Jasons uttalelse.

Se også: The Last of Us-stjerne og seks andre kvinner tar ut søksmål

Nyeste saker fra 730.no

Les mer