Hopp til hovedinnhold
Jake Paul svarer på anklager om seksuelt overgrep
Jake Paul svarer på anklagene fra TikTok-stjernen Justine Paradise (Ethan Miller/Getty Images)

Jake Paul svarer på anklager om seksuelt overgrep fra Justine Paradise

Jake Paul er i trøbbel igjen.

YouTube-brødrene Jake (24) og Logan Paul (26) er ikke fremmed for å havne i kontroverser.

I 2018 ble Logan kansellert da han filmet et lik i en «selvmordsskog» i Japan til en YouTube-video. I fjor sommer ble lillebror Jake siktet etter plyndring på et kjøpesenter.

Fredag 9. april i år publiserte TikTok-stjernen Justine Paradise (24) en YouTube-video der hun anklager Jake for seksuelt overgrep i juli 2019.

Justine Paradise anklager Jake Paul for seksuelt overgrep (Instagram/justineparadise)

Justine sier at hun møtte Jake gjennom felles venner, og at de skal ha hengt ved flere anledninger den sommeren.

Hun forteller videre at Jake etter hvert kysset henne hjemme hos ham, noe hun synes var greit.

– Jake dro meg inn i dette lille hjørnet i studioet og begynte å kysse meg. Jeg hadde det bra. Jeg syntes han var søt, sier hun.

Etter det skal de ha beveget seg videre til soverommet til Jake, der de danset og kysset, ifølge Justine.

Hun skal imidlertid ha ombestemt seg da de havnet i sengen.

– Normalt respekterer alle meg når jeg ikke vil gjøre seksuelle ting, så jeg tenkte at det var greit hvis jeg gikk inn på rommet hans. Jeg trodde det ville være greit å kysse ham, fordi jeg trodde han ville stoppe hvis jeg ikke ville gjøre noe annet, sier hun.

Jake skal angivelig ha sagt at dersom «ingenting kommer til å skje, hva er da poenget?» før han forgrep seg på henne.

– Han ba ikke om samtykke eller noe. Det er ikke OK. Det er ikke OK i det hele tatt, sier Justine.

Se videoen her:

I etterkant skal Jake ha endret oppførsel mot Justine, og nærmest ignorert henne.

– Jeg ønsket å snakke med ham om hvordan det fikk meg til å føle, for et sted i hjernen min tenkte jeg: ‘Hva om han ikke gjorde dette mot meg med vilje? Hva om han ikke visste hvordan dette fikk meg til å føle? ‘. Jeg ville bare snakke med ham og fortelle: ‘Hei, jeg ga ikke samtykke til dette. Det fikk meg til å føle meg så forferdelig’ sier hun.

Justine forteller at hun signerte en taushetavtale da hun først besøkte Team 10-huset (et YouTube-kollektiv som Jake har vært med på å grunnlegge, red.anm.).

– Jeg tenkte at hvis du signerer en fortrolighetsavtale, signerer du bort rettighetene dine til å snakke om noe, sier hun.

Nå ønsker hun å dele historien sin for å spre bevissthet om viktigheten av samtykke, og for å gjøre Jake Paul oppmerksom på det han skal ha gjort.

Jake Paul på sin side nekter nå for anklagene mot ham.

I en uttalelse til E! News forteller advokaten til Jake, Daniel E. Gardenswartz, at Jake vil gjøre alt han kan for å motbevise anklagene.

– Vår klient er klar over den nylige beskyldningen mot ham. Mens andre allerede har begynt å avkrefte anklagene som påstås mot ham, benekter vår klient påstanden og har all intensjon om å motbevise det og ta rettslige skritt mot de ansvarlige for ærekrenkelse av hans karakter, sier han.

– Vår klient mener at eventuelle falske påstander reduserer troverdigheten til de som virkelig har blitt ofre for kriminell oppførsel, legger han til.

Se også: James Charles innrømmer flørting med mindreårige

Les mer