Hopp til hovedinnhold
SVAL-SWAG (RONNY MANUEL DANIELSEN/WARNER )

Sval gjør comeback som 15-åring

SVAL-SWAG (RONNY MANUEL DANIELSEN/WARNER )

730 skrev om Sval Rosenløw Eeg allerede i 2011, da hun som 12-åring tok iTunes-førsteplassen med MGP Jr-låten «Trenger deg». Nå er Oslo-jenta tilbake via den supersøte singelen «Tidsfrist», som hun har skrevet selv, med produksjon fra Halvor Folstad, Dag Holtan-Hartwig og Ronny Wikmark.

Sval forteller at sangen, som radio allerede har omfavnet, dreier seg om å ikke holde ting inne så lenge at man angrer.

– «Tidsfrist» er en låt som handler om å tørre å si noe eller fortelle noen hva man føler før det er for sent, sier hun til 730.

Hennes norske favorittartister er en rapduo fra Oslo og en singer-songwriter fra Bergen.

– Jeg digger Karpe Diem, de er helt konge, og så liker jeg veldig godt Gabrielle. Det er veldig mange bra norske artister, men det jeg liker med Karpe diem og Gabrielle er at de har veldig kule tekster og de skriver på norsk.

Det er ikke helt søkt å si at «Tidsfrist» kunne kledd den yngre versjonen av Justin Bieber, og ikke så overraskende forteller Sval at hun gjerne går i studio med kanadieren.

– Hvis jeg skulle velge én (internasjonal stjerne) så hadde nok blitt Justin Bieber, men jeg hadde også digget å skrive en låt med Jaden Smith eller Taylor Swift, sier hun til 730.

Hvem er best av Justin Bieber og One Direction?


– Jeg liker JB best. Jeg har ingenting i mot One Direction, men Justin Bieber var liksom den første personen jeg var sånn ordentlig fan av. One Direction har mange kule sanger, men jeg liker Justins musikk mye bedre, smiler Sval.


Hør 15-åringens nye singel «Sval» her – og lær deg teksten så du kan synge den i hele sommer: 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer